Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez rossz ötlet? (bővebben lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez rossz ötlet? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Rossz ötlet úgy megbeszélni egy randit egy lánnyal akivel még csak neten beszéltem de sokat, és tetszünk egymásnak, már camoztunk is meg minden szóval tényleg jól néz ki nem csak photoshoppolt képek, hogy egyből együtt aludjunk, nem szexre gondoltunk csak messze lakik és így praktikusabb, persze bármi előfordulhat. 16/F
2009. júl. 17. 23:24
 1/4 Mendus ***** válasza:
66%
Szerintem tökre nem rossz ötlet, csak védekezzetek! :P
2009. júl. 17. 23:27
 2/4 anonim ***** válasza:
66%

De kis huncut vagy :)

Az első hozzászólónak igaza van!

2009. júl. 17. 23:30
 3/4 anonim válasza:
Messze laktok egymástól??az nem rossz ugy??
2009. júl. 17. 23:38
 4/4 anonim ***** válasza:

Hát nehéz helyzet! Szerintem bárhogy is alakul ne feküdjetek le.. Akkor hol marad az izgalom?!:P

Mivel messze lakik nincs más megoldás, de azért nagyon figyelj oda a lány gesztusaira! Ha látod rajta, hogy ez neki sok vagy csak éppen megtorpan, akkor állj le! :)

16/L

2009. júl. 18. 01:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!