Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről?
Barátom ha rám hallgatsz 22 éves fejjel 20 felettieket keresel! Hogy miért?? Az addig rendben van hogy a tizenéves csajokkal faszául el tudsz dumálni,meg össze is jöhetsz velük,mert könnyebb őket felszedni! De ha a majd elérik a 20-22 éves kort és bejelntik neked hogy "ők még élni akarnak",neked meg szevasz akkor ne lepődj meg! Ezt tapasztalatból(is) mondom! Úgyhogy csak óvatosan! Viszont ha te lennél 28 a csaj meg 22-23 az már más lenne!
27/F
Szia!:) Szerintem nincs veled semmi probléma, és igen is vannak olyan 15-17 éves lányok, akik komoly kapcsolatot szeretnének már, mert eleve komolyabbak. Én pl. 16/L vagyok, és nem értek egyet az egyik előttem szólóval.... engem pl. nem gondolom, hogy könnyebb lenne "felszedni" egy 20 év körüli nőnél, sőt. Én nem vagyok az a típus, aki rögtön "azt" akarná, és tudom, hogy nagyon sokan vannak még ilyen lányok, mint én. Csak az a baj, hogy a legtöbben csak úgy kinézetre/korra (például) rögtön kategorizálnak.
De a lényeg az, hogy szerintem nem probléma, ha 22 évesen 14 év felettiekkel is próbálkozol, mert lehet, hogy tényleg találsz valakit, akiben megtalálhatod az igazit. (Bár szerintem a 14 azért még korai.... inkább 15-től felfelé.)
Ebben a korban még számít a kor, mert egy 14 és egy 20 éves egészen mást akar. Eg 14 éves, ha normális, még nem fog lefeküdni veled.
Aztán egy 30 éves már simán lehet együtt egy 20 éves nővel, az úgy már jó. :)
8 év korkülönbség nem gáz szerintem, ha mondjuk 30 vagy a lány meg 22, de 22-14... hááát. Szerintem ott lehetnek problémák.
-mást vártok a kapcsolattól
-szex
-szülő faktor
-értékrendbeli különbségek
stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!