Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről?
Mivel sosem volt barátnőm és már nagyon hiányzik egy barátnő, de tudom esélytelen vagyok a nekem tetsző lányoknál. Ezért leiszom magam részegre és lemegyek bulizni aztán smárolok olyan lánnyal, aki hagyja magát, eddig kétszer bejött egymás utána, de legutóbb nem voltam elég részeg így nem mertem még leszólítani sem lányokat.
Azért jó, hogy legalább már két lány smárolt egy olyan ronda és undorító fiúval, mint amilyen én vagyok. Gondolom józanon ők sem érnének hozzám se.
ha elfogadnád magad és lenne egy kis egészséges önbizalmad nem lenne ilyen "problémád"
16/L
A fiatal koromat írtad le. Én nem voltam csúnya fiú, csak szar volt a lelki világom amióta az eszemet tudom. Egy ilyen ún. "gyökér" sem kellett senkinek. Ha gátlástalanra ittam magam akkor tudtam csajozni, első csókom, első szexem is így alakult. De a jövöd azon múlik hogy ezt hogy fogod fel. Ha örülsz neki hogy milyen király már azért hogy ez így összejött és nem marcangolod magad az a jobbik eset.
Én mára ott tartok hogy tükörbe is hányingerrel nézek magamra, nem a külsöm miatt, mert így huszonéves koromra igen jóképű gyerek lettem. De utálom magam, nehezen birkózom meg mindazzal ami vagyok itt belül. Persze több lány érdeklődik irántam így, hogy tetszem nekik, de sokszor hiába minden ha gyakran magamat sem veszem emberszámba... Tehát ugyanolyan gyökér vagyok mint régen, csak szebb csomagolásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!