Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok a tanácsotokat kérem! Miért mindig azok a fiúk keresnek meg, akik engem nem érdekelnek?
Mert minden lánynak a legjóképűbb fiúk kellenek, ahogy neked is. Így nagy a konkurencia, és nem valószínű, h pont téged fog választani. A kevésbé jól kinéző srácok meg hiába próbálkoznak bárhol (pl. nálad), nem fognak kelleni senkinek.
Igen, mindig így lesz, amíg nem viszed lejjebb a mércét.
én azt nem szoktam megérteni, hogy miért kell kizárni valakit csak a külseje alapján. Jó, nem azt mondom, hogy én is minden bányarémnek megadom az esélyt - de minden csajban igyekszem megtalálni azt ami kívülről szép benne - és persze utána jöhet a belső, ami őszintén, sokkal fontosabb.
Engem csak az arc érdekel - ha az szép, akkor már plusz-mínusz 10 kilók is beleférnek (ugyanis csak az arc nem változik az idővel, legalább is annyira).
És azt is megtanultam, hogy lehet valaki akármilyen szép, ha belülről közben, már sorry, de rohad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!