Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szimpla erdeklodes, randirol, lanyoktol;) Mi jon be nektek?
1. Az a jó, ha mindkét fél egyformán megnyílik. Ismerkedésről van szó, nem stand up comedy-ről.
2. Nincs általános kedvenc téma. Vagy spontán jól alakul a beszélgetés, vagy megette a fene az egészet. A randi nem vizsga, amire fel kell készülni.
3. Helyszín: én speciel a szabadban kirándulós, sétálós randikat szeretem, ahol tudunk kettesben lenni.
4. Ha mindketten akarjátok, az garantálja a második randit.
Nekem személy szerint az,ha a fiú beszél többet...:)
Őszintén szólva nekem nincs kedvenc témám,jön az magától:)
Én szeretem,ha egy szép,csendes helyen találkozunk-pl egy park,-ott nyugodtan lehet beszélni.
Szerintem első randin csók garantálja a második randit.=)
1.egyformán
2.filmek,könyvek,otthon,barátok,szórakozás,család,hobbi
3.kávézó,étterem,kilátó,mozi
4.ha tetszik az illető külsőre és belsőre és a randi végén azt mondja, hogy szeretné ha még találkoznánk,és onnantól kezdve nem sóher telefonon keresni :)
1. Általában szeretik, ha nem csak ők beszélnek. Egy jó randin ez egyensúlyban van.
2. Nincs kedvenc téma. Én éppen azt élveztem a legjobban, hogy minden beszélgetés egészen más irányba ment.
3. Ha fiatal vagy, akkor mászkáljatok. Ha idősebb, akkor üljetek be egy kávéra.
4. Nincs garancia. De jó, ha vársz az első randi után 1-2 napot a következő megkereséssel.
1. Is-is. Beszéljen a fiú és a lány is. Unalmas csak hallgatni valakit, és még rosszabb, ha csak a saját hangodat hallod egy randi alatt
2. Nincs tökéletes randitéma, ami mindig bevethető. Kezdjetek el beszélgetni, majd úgyis alakul, hogy mik a közös érdeklődési körök. (én az első randijaimon beszélgettem már szellemekről, motorokról, bulikról, zenéről... stb)
3. Én szeretek beülni valahova, ott beszélgetni, mellette inni egy kávét vagy ilyesmi, de a sétálás is jó lehet. Pl egyszer zuhogó esőben, egy esernyővel sétáltunk egy sráccal 3 órán át, és csak azért fejeztük be, mert az egyik ismerősöm megjelent, és el kellett mennem vele valahova sürgősen.
4. Garancia... mondjuk, ha a lány jeleket küld, megjegyzi, hogy milyen jól érezte magát, vagy hosszan a szemedbe néz, megsimítja a karod. És igen...a csók is elég biztató jel lehet :D
1. Ha ő is annyit beszél, mint én, akkor tudom, hogy bír engem annyira, hogy megnyíljon.
2. Nincsen, ez magától jön :)
3. Szabadban. Egy parkban, akár piknik. :)
4. Fagyizás :))
5. Ha szimpatikusak vagyunk egymásnak a beszélgetések után.
6. Kíváncsiság? =) Én szeretem, ha a másik kíváncsi. De én is épp annyira vagyok kíváncsi, mint ő. Nem viszem túlzásba :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!