Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerkedjek csajokkal, ha így nézek ki? (Lent)
Na 1 hónapos kép kb. nem a legelőnyösebb kép, de valóság tükröző többnyire, ez van ronda vagyok :(
Modoknak:Nem a gyik-en akarok ismerkedni ne töröljétek a kérdést plsss.
Tippeket kértél, nem? Nem kéne a saját képedet fikázni, hogy jaj de sz*r, hogy azthigyjük jobban nézel ki.
Nem mondom hogy helyes vagy, de a jó öltözködés (NewYorkerből mondjuk, ott láttam mostanában f*sza cuccokat, esetleg Garage store) sokat dobna a megjelenéseden. Meg olyan felállított páwa haj, tudod mire gondolok, nem?:D Az itt nagyon menő, de qrva jól néz ki azon, aki tudja hordani.
Meg a személyiséged nagyon fontos, 12 évesen meg ne akarj ismerkedni, ilyenkor a lányoknak a 17-22 éves pasik kellenek(Igen, mostanában ez van!:S), vagy barbiznak.
Utolsó magánbeszélgetésem itt a GYK-n:
"-Szia, azért én mégiscsak kíváncsi lennék rád...
- Na akarj, neked is jobb..
- Küldj képet...
- én szóltam..."
Aztán: fél óra hajat igazít: kócol, felállít, debil tekintet tükörbe, kicsavart fej..., szinészi alakításként kb. az a szint, amikor egy elmebeteget formálunk meg...:DDDD
Átküldtem: azóta sem ír az asszonyság...XDDDD
Jó, mondjuk én g*ci vagyok, k*rvára nem a GYK-n akarok megismerkedni bárkivel is...
Azóta is b*sztatom a csajt, hogy mi van, meggondolta magát? :DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!