Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan ismerkedjek csajokkal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ismerkedjek csajokkal, ha így nézek ki? (Lent)

Figyelt kérdés

Na 1 hónapos kép kb. nem a legelőnyösebb kép, de valóság tükröző többnyire, ez van ronda vagyok :(

[link]

Modoknak:Nem a gyik-en akarok ismerkedni ne töröljétek a kérdést plsss.

2012. júl. 29. 12:22
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
A másik képen meg lenyalt hajad van de határozottan jobb
2012. júl. 29. 12:31
 12/29 anonim ***** válasza:

Tippeket kértél, nem? Nem kéne a saját képedet fikázni, hogy jaj de sz*r, hogy azthigyjük jobban nézel ki.

Nem mondom hogy helyes vagy, de a jó öltözködés (NewYorkerből mondjuk, ott láttam mostanában f*sza cuccokat, esetleg Garage store) sokat dobna a megjelenéseden. Meg olyan felállított páwa haj, tudod mire gondolok, nem?:D Az itt nagyon menő, de qrva jól néz ki azon, aki tudja hordani.

Meg a személyiséged nagyon fontos, 12 évesen meg ne akarj ismerkedni, ilyenkor a lányoknak a 17-22 éves pasik kellenek(Igen, mostanában ez van!:S), vagy barbiznak.

2012. júl. 29. 12:31
 13/29 A kérdező kommentje:
Hát önbizalom hiány nincs annyira, csak tudom nem vagyok topgun :D ám csajok hiánya van most erre fele lemegyek hétvégenként pubba és semmi
2012. júl. 29. 12:32
 14/29 anonim ***** válasza:
12-es vagyok: OMG ezt a második képet nem kellett volna linkelned. egy világ omlott össze bennem. Szerintem menthetetlen vagy, de úgy kajakra. xD
2012. júl. 29. 12:32
 15/29 A kérdező kommentje:
utolsó köszi 20/F vagyok :D
2012. júl. 29. 12:33
 16/29 anonim ***** válasza:
0%
Elég gáz ha 20 éves vagy és itt szerzed az önbizalmat, meg még öltözködni sem tudsz ennyi idősen :D Bár látom a 12 évesekre jellemző kamuduma azért még megy :) Jó is néha nosztalgiázni!
2012. júl. 29. 12:38
 17/29 A kérdező kommentje:
Gyere le helyi pubba:D megmutatom személyimet: 21 leszek idén
2012. júl. 29. 12:40
 18/29 anonim ***** válasza:

Utolsó magánbeszélgetésem itt a GYK-n:

"-Szia, azért én mégiscsak kíváncsi lennék rád...

- Na akarj, neked is jobb..

- Küldj képet...

- én szóltam..."

Aztán: fél óra hajat igazít: kócol, felállít, debil tekintet tükörbe, kicsavart fej..., szinészi alakításként kb. az a szint, amikor egy elmebeteget formálunk meg...:DDDD

Átküldtem: azóta sem ír az asszonyság...XDDDD

Jó, mondjuk én g*ci vagyok, k*rvára nem a GYK-n akarok megismerkedni bárkivel is...

Azóta is b*sztatom a csajt, hogy mi van, meggondolta magát? :DDDD

2012. júl. 29. 12:55
 19/29 anonim ***** válasza:
Az első kép amit linkeltél szerintem ott sokkal jobb a hajad, mint amikor rövid. Az nem áll jól, inkább az első.
2012. júl. 29. 13:41
 20/29 anonim ***** válasza:
meg mondjuk mosolyoghatnál, mert így persze, hogy nem megy oda hozzád senki
2012. júl. 29. 13:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!