Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány aki nagyon tetszik, de van egy betegségem így lehet esélyem? (többi lent)
Ő is kezdeményez felém, és elég jól kijövünk egymással, de nagyon félénk vagyok és ha helyett hogy helyes válaszokat adjak neki mindig elterelem a szót és arrébb megyek tőle. Nagyon félénk és szégyenlős vagyok, úgy viszonylag jól nézek ki. De van egy betegségem amiről rakok fel videót, bell paralysisem van.
http://www.youtube.com/watch?v=D1O1Q9PKrdk
Elég rossz látvány nem? Teljesen elveszi az összes bátorságomat, persze mindig határozott vagyok és bátor. De mindig ott van az a HA kérdés.
Nem is tudom, mit mondjak nem akarom magamat sajnáltatni, ne hogy azt hidjétek :DDD
20 éves vagyok és azóta 1-szer volt olyan komolyabb szerű kapcsolatom talán 2hónap tartott, de az is azért mert gazdag vagyok.
Aki most van lány, ő nagyon helyes és aranyos is, nem hinném, hogy a pénzért érdeklődne az érzései és gyermetek gondolkodása rendes és okos emberré teszi és nagyon tetszik... Alig bírom ki a közelében, hogy ne mondjam el neki hogy tetszik és hogy többet szeretnék mint puszta barátság, állanódan feszült vagyok a jelenléte előtt, a mellkasom a hasizmom a kezeim a lábam mind eggyé váll és kővé dermed attól, hogy vissza kell tartanom az érzéseimet.
Valami kis segítséget várok, akár mi bátorítást vagy amit gondolotk, az igazat amit gondoltok , csak bátran.
ja értem.. :D
őőő alakul a dolog, holnap nem találkozom vele de utána igen és választ kér, hogy mennyire tetszik és hogy mennyire vagyok belé szerelmes
Ez az egész nagyon könnyen ment...
Egyébként vele dolgozok együtt, jaj de annyira bonyolult ez az egész...
Mire hagyatkozzak az érzéseimre vagy a eszemre?
Nagyon kedves és aranyos, nagyon szép lány, de lehet, hogy ő nem is tudja hogy ilyen az arcom?????????
Nem értem, mivel nem látszik annyira ha nem mosolygók és akkor se látszik nagyon ha beszélek, de azért látszik!
Ő szemüveges és azt mondta, hogy távolra nem lát, de akkor is kellett hogy lásson, mivel mellette ültem egész nap a kocsimban...
Az öcse is velünk szokott jönni dolgozni és össze akarnak hozni minket nagyon....
Az öcse biztosan lát engem , hogy hogyan nézzek ki stb...
Ez annyira bonyolult, az apja nem biztos hogy elfogja engedni mert mindig este 10-re végzünk a munkávval.
Biztos nektek ennél sokkal könnyebb csajozni, nekem azért elég nehéz :)
És ha össze is jövünk, utána hogyan tovább????
Szeretnék komoly kapcsolatot stb... Mindegyik unokatesómnak húgomnak komoly kapcsolata van amik már több évesek és alig idősebbek nálam, a húgom persze fiatalabb nálam :)
Légyszi írjatok sokat, szeretnék beszélgetni veletek..
13:10
Sejtettem,hogy nekem szántad :D
És azért nem mentem oda hozzá,mert nem akartam kínos helyzetbe hozni,meg mit mondhattam volna :"Szia,nagyon helyes vagy,nem zavar a betegséged,járjunk."
Ha a helyében lettem volna és hozzám jött volna egy csaj,biztos köpni,nyelni nem tudtam volna. Jó,simán megkérdezhettem volna,hogy hogy hívják és nincs-e kedve ismerkedni,csak túl gyáva vagyok,ciki lett volna,ha lekoppint,na de mindegy,már amúgy sem látom többet valószínűleg.
A kérdésedre pedig,hogy válaszoljak kedves kérdező,ha már írtam,akkor mondd el neki az érzéseidet,eddig már elég nyilvánvalóan tudtára adtátok egymásnak,hogy kedvelitek egymást,ideje a tettek mezejére lépni,és bevallani neki az érzelmeidet,biztos nem lesz probléma,sőt jobb kimondani amit ki kell mondani,így legalább pontosan tudni fogja,hogy mit érzel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!