Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » SOS szobafogságot kapott!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SOS szobafogságot kapott! (többi lent) Ötletek?

Figyelt kérdés

Szóval van egy csaj akibe totál belezúgtam de most utaztunk el spanyolba nyaralni de megbeszéltem vele hogy ha hazaérek utánna talizunk erre tegnap este írt egy sms-t hogy nem lesz jó a megbeszélt időpont mert azobafogságot kapott (min. 2hét-max?) de én nem bírom ki addig hogy ne találkozzunk. :( mit lehet tenni az ügyben? (+az ajándékot is oda szeretném adni neki amit spanyolból viszek neki minnél hamarabb)

Normális válaszokat légyszi!!

Én 16/F Ő 15/l

2012. júl. 28. 20:51
1 2
 11/12 anonim válasza:
verd ki az jo mulatsag altalaban (felteve ha fiu vagy :D )
2012. júl. 29. 13:45
 12/12 anonim ***** válasza:

van ablak a szobáján? ha igen meg van oldva. gondolom a szülei dolgoznak, szóval reggel elmennek otthonról. kutya, riasztó van? ha nincs akkor gondolom kerítés nem akadály. ha van kutya, kicselezed azt is, riasztót gondolom nem kapcsolják be ha ott a lányuk. ha a kertbe bejutottál kopogtass az ablakon. ha emeleti a szoba akkor már neccesebb a dolog. ablakba kötélen felmászni ilyen mesébe illő dolog :D a tetőablakkal meg az a baj hogy egyből kiszúr 2 szomszéd vénasszony ha felmész a tetőre. a bejárati ajtón bejutni nehéz rongálás nélkül, a tolvajkulcs hasznos eszköz de annak is megvan a technikája, én se tudom hogy kell használni de sokáig tart mire kinyitsz vele egy korszerű zárat. vagy lehetetlen :D

na szóval nézd kicsit tolvaj szemmel a dolgokat :D vagy megpróbálhatod bedumálni magad egy kis időre, még ha dugni nem is tudtok de a szökést megbeszélitek. a legjobb lenne lebeszélni a szüleiket a szobafogságról. más szülő bezzeg mindent megtenne hogy a gyerek felálljon a gép elől erre őt meg bezárják. bár szerintem egy 16 éves tanácsait vagy kritikáit kutyába se veszik a felnőttek. bár van aki nagyon jól tud dumálni az megoldaná :D jó lenne ha egy jó felnőtt ismerősöd tudna dumálni a csaj szüleivel az érdekedben.

na de engem a behatolós téma jobban izgat :D mondjuk idegen ember területére még nem mentem be, de már sokszor volt hogy ha mentem egy haveromhoz akkor csengetés helyett besurrantam aztán jót röhögtünk azon hogy megijesztettem :D

2012. júl. 31. 02:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!