Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A debreceni szingli lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A debreceni szingli lányok általában hol bújkálnak? Miért csak a foglaltakat sikerül leszólítanom folyton?

Figyelt kérdés

2012. júl. 28. 20:51
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ha mindenki elutasít, akkor hiába is próbálkozol. Valszeg csúnya és/vagy alacsony vagy, és mint ilyen, nem kellesz senkinek.
2012. júl. 29. 08:17
 12/18 A kérdező kommentje:

ma 08:17

Te hülyeségeket beszélsz, alacsony, vékony vagyok, de bejöttem már tőlem magasabb lánynak is, szóval én nem vagyok ilyen pesszimista, mint te.

Távkapcsolatra már nem egy lány akart engem, de én környékbeli lányt szeretnék inkább.

2012. júl. 29. 08:53
 13/18 anonim ***** válasza:
Csak hazudta a nálad magasabb lány, h bejössz neki, ez 1000%. Mi alacsony srácok nem jövünk be senkinek, a magasabb lányoknak meg főleg nem.
2012. júl. 29. 09:12
 14/18 A kérdező kommentje:

ma 09:12

Neked valami bajod van haver, bemeséled a hülye, negatív f@szságokat magadnak, ez nem jó. Te is biztos sok lánynak bejönnél, ha nem lennél ilyen negatív. Fel a fejjel és ne add fel!

2012. júl. 29. 09:19
 15/18 anonim ***** válasza:

szerintem egyáltalán nem számít hogy alacsony vagy vékony.

Én itt vagyok 182 cm, izmos/sportos még éltanuló is vagyok, és mégsem találok barátnőt magamnak :)

20 F

2012. júl. 29. 09:58
 16/18 anonim ***** válasza:

Te negatív vagy? Nem. Van csajod? Nincs.

Pont azért vagyok ilyen negatív ilyen téren, mert ismerem a nőket, tudom h mind csak a külsőre v a pénzre hajt. Mivel én egyikkel sem állok túl jól, felesleges is próbálkoznom, ennyi.

2012. júl. 29. 10:06
 17/18 A kérdező kommentje:

ma 10:06

Ember! Nálam és nálad is nyílván sokkal rondább fiúknak van gyönyörű barátnője. Én például csak 165cm magas vagyok, de volt egy 172cm magas lány, aki a találkán odáig volt értem, látnod kellett volna azt a mosolyt, imádott és még képes volt megvárni is a buszmegállóban pedig nyugodtan elmehetett volna, csak azt bánom, hogy én azóta sem találtam olyan jellemre gyöngyszem, aranyos és egyben szingli lányok, mint ő például. Egy éve már, azóta is keresem a debreceni és környéki lányok közt, mert nekem jobban számít a jellem, mint a külső és az sem érdekel, ha magasabb tőlem, ha idősebb, ha fiatalabb, csak az, hogy Ő ki jellemre és az őszinte, tiszta érzelmek és addig nem nyugszom, míg nem találok egy aranyos, szeretnivaló Debrecen környéki lányt újra!

2012. júl. 29. 10:32
 18/18 anonim ***** válasza:
Hát ebben tévedsz, nálam rondább srácot még soha nem láttam bnővel. Nekem volt már, de olyan nem, aki tényleg szeretett volna. Még mindig azt mondom, h téged is csak hülyített az a csaj, legfeljebb azóta se vetted észre.
2012. júl. 29. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!