Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol és hogyan találhatnék még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol és hogyan találhatnék még ilyen szingli lányt? Csak én tapasztalom, hogy mind foglalt?

Figyelt kérdés
A vékony, alacsony, kicsi feszes cicijű, kerek, kicsi fenekű, kislányos tini lányokra bukom leginkább, de kb. mindenki őket viszi és már kezdem unni, hogy folyton más pasiktól kéne elszednem ezeket alányokat.

2012. júl. 22. 18:01
 1/5 anonim ***** válasza:
Keressél akkor ellentétes tulajdonságokkal rendelkező egyedeket.
2012. júl. 22. 18:09
 2/5 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, nálam is ez van, csak fordítva. Az összes pasi foglalt, egy olyat se találtam, aki nekem is megfelelne.
2012. júl. 22. 18:35
 3/5 anonim ***** válasza:
hát nem tudom miért mindig az kell ami a full király.. egy kicsit vegyetek vissza az elvárásaitokból és mindjárt találtok több lányt/fiút. én örülnék ha már egy kissé szép lánnyal randizhatnák nem kell nekem a szupermodell extrafullos plázacica.
2012. júl. 22. 18:47
 4/5 A kérdező kommentje:

ma 18:47

Ki beszélt itt szupermodell plázacicáról?!

Nem nagy igény, hogy ne legyen elhízva és arcra fogjon meg. Szerintem sok ilyen lány van, csak kb. már unom, hogy mind foglalt közülük, szinglit lehetetlen találni.

2012. júl. 22. 18:49
 5/5 anonim ***** válasza:

Így van kérdező! Én sem a kigyúrt, macsó kinézetű, márkás cuccokba járó pasit keresek. Csak már nekem is elegem van abból, hogy bármelyik srác, aki egy kicsit is tetszik (mondjuk azért, mert jófej, vicces, aranyos srác), van barátnője. Aki meg nem tetszik, az nem tetszik. Kész. Nem tehetek róla, nem kényszerítem magamat egy srácra csak azért, hogy legyen.

Kérdező, próbáltad már esetleg a netes ismerkedést? Azt hiszem van ilyen direkt tinikre szabott ismerkedős oldal.

2012. júl. 22. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!