Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, gáz, ha az első randin szemmel láthatóan áll a pasi farka?
Figyelt kérdés
Szeretnék tisztelettudóan viselkedni.
Viszont elég kanos vagyok most a héten, és előfordulhat, hogy a randin is állni fog a farkam. Most nyáron ezt nehéz leplezni. Verjem ki előtte?
Ti mit gondolnátok, ha észrevennétek, hogy áll a pasi farka?
34 /F
2012. júl. 27. 19:59
1/10 anonim válasza:
Semmit nem szólnék,természetes reakció,megsimogatnám:)
2/10 anonim válasza:
Kisgatyába akarsz randira menni?
3/10 A kérdező kommentje:
Sportolni fogunk, és meleg lesz. Nem mehetek hossú nadrágban
2012. júl. 27. 20:03
4/10 anonim válasza:
Szerintem előtte rendezd el magad 2x, 3x - ha érted, mire gondolok XD -
5/10 anonim válasza:
nekem nem lenne gáz, csak ne ott kezdd el kiverni... :)
6/10 A kérdező kommentje:
Szóval ha az első randin simán sétálgattok, beszélgettek, stb, a pasi nem tolakodó, de közben dudorodik a nadrágja az nem gáz? :)
Nyilván a találkozó előtt gondoltam a masztit, megelőzésképpen, nem randi közben :)
2012. júl. 27. 20:41
7/10 anonim válasza:
De gáz. Én amúgy is visszahúzódó vagyok, szóval elijesztene egy ilyennel a pasi. (Főleg, hogy szatírral is találkoztam már, jujj!) Ami jó dolog már az ágyban, az még nem biztos, hogy sikert arat az első randin. Szóval csinálj valamit magaddal előtte.
8/10 anonim válasza:
Szerintem gáz, velem tuti nem lenne második randi.
24/N
10/10 anonim válasza:
Szerintem nem gáz. Sőt én gerjednék rá/rád
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!