Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szerelmes?
Figyelt kérdés
Az egész ott kezdődött h.elmentem szecskatáborba.már régóta ismertem az egyik segítőt aki mellesleg tetszett már akkor is amikor megláttam h.ott van nagyon megörültem..hát egy csapatba kerültünk Meg ilyenek.odaadta a kabátját ölelgetett.adott puszit Meg sokat szemeztünk.mosolyogtunk egymásraa.:)) De van egy másik lány aki osztálytársam lesz és neki is nagyon megtetszett (reménykedtem benne h.csak fellángolás mert nekem lassan már egy hónapja tetszik.)de csak beszélgetett a másik csajjal .HELP!!!SZERINTETEK???2012. júl. 27. 18:46
1/2 anonim válasza:
Háát.Szerintem irtóra bejössz neki ("ölelgetett.adott puszit Meg sokat szemeztünk.mosolyogtunk egymásraa.:))")
És ha azzal a másik csajjal is ugyanezt csinálná akkor hagyd,de ha csak beszélgetnek,akkor talán fontos lehetsz neki:))
2/2 anonim 

válasza:

Ha nem mutatod neki egyértelműen, hogy tetszik neked vagy, hogy járnál vele, akkor érdeklődik más lányok iránt is, kíváncsi-fáncsi, de lehet csak barátkozik a lánnyal, azt sztem szabad. Én is legtöbb lánnyal legszívesebben barátkoznék, sok lányt megszeretnék ismerni közelebbről, hogy milyenek is lehetnek valójából, szeretnék egy-két lány barátot is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!