Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szingli lányok, fiúk, ti nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szingli lányok, fiúk, ti nem érzitek úgy, hogy de jó lenne már valaki, aki szeretne és, akit viszont szerethetnétek?

Figyelt kérdés

Én folyton erre vágyom! *-*

Olyan rossz szeretet, szerelem nélkül. :/

Úgy megszeretgetnék egy lányt, csak úgy az ölembe ültetném és megpuszilgatnám, ez is jól esne már. Addig csak fantáziálok és keresgélek tovább.

2012. júl. 27. 17:44
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
nsgyonn is jo lenne vki
2012. júl. 27. 18:16
 12/24 anonim ***** válasza:
4. vagyok megint,valaki azt írta,hogy csajozni akarok ,meg hogy álszent duma...Nem kamu,minek is hazudnék ,amikor úgyis ki derülne,ha nem így van + attól,hogy én ilyen vagyok,attól még nem biztos,hogy igényt tart rám valaki is.Én amúgy se vagyok az a csajkihasználós fajta, a legutóbbi kapcsolatom 4 évig tartott,őtőle számítva a 9. hónap hogy nincs senkim,és nem is alkalmizok.
2012. júl. 27. 18:19
 13/24 A kérdező kommentje:
Amúgy kort és megyét írhatnátok meg nemet. :P
2012. júl. 27. 18:37
 14/24 anonim ***** válasza:
a 4. vagyok megint,23 vagyok,férfi,veszprém megyéből.(és épp rá érek írogatni,filmet töltögetek)
2012. júl. 27. 18:51
 15/24 anonim válasza:
már megint egy sunyi puncimágnes :D
2012. júl. 28. 15:30
 16/24 anonim ***** válasza:
Dede, eddig sajnos nem jött össze. F/28
2012. júl. 28. 22:06
 17/24 anonim ***** válasza:
Persze, hogy jó lenne. De eddig még nem volt szerencsém... Néha azt kívánom, bár ne lennének érzéseim, sokkal könnyebb lenne az élet. De olyan jó érzés szerelmesnek lenni, főleg, ha viszonozva is van...
2012. júl. 29. 22:27
 18/24 A kérdező kommentje:
Nem jönnek a privát üzenetek, lányok! :P
2012. júl. 29. 22:30
 19/24 anonim ***** válasza:
Nos az én véleményem az hogy csodálatos dolog szeretni és szeretve lenni de mint mindennek ennek is meg vannak a maga előnyei, hátrányai. Nekem már egy éve nincs barátnőm és eleinte nagyon rossz volt de miután túlléptem belegondoltam hogy tulajdonképpen nem is olyan rossz szinglinek lenni. Nem kell odafigyelni a másikra hogy kellő időt töltsünk együtt, minden hétvégén bulizhatok a haverokkal nem ellenőrizget senki stb. ugyanakkor a legjobb érzés a világon együtt aludni a barátoddal vagy barátnőddel és átölelni akit szeretsz vagy épp téged ölel át. 19/F
2012. júl. 30. 00:27
 20/24 A kérdező kommentje:
Az ölelések nekem is nagyon hiányoznak már!
2012. júl. 30. 00:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!