Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szingli lányok, fiúk, ti nem érzitek úgy, hogy de jó lenne már valaki, aki szeretne és, akit viszont szerethetnétek?
Figyelt kérdés
Én folyton erre vágyom! *-*
Olyan rossz szeretet, szerelem nélkül. :/
Úgy megszeretgetnék egy lányt, csak úgy az ölembe ültetném és megpuszilgatnám, ez is jól esne már. Addig csak fantáziálok és keresgélek tovább.
2012. júl. 27. 17:44
2/24 anonim válasza:
Sokkal jobb és kiegyensúlyozottabb az ember egyedül, én megmaradok az ottalvós kapcsolataimnál:D
3/24 anonim válasza:
Ki nem vágyik erre? Nekem is hiányzik :/ 26/L
4/24 anonim válasza:
Én keresem azt,akinek megfelelek,de eddíg nem találtam meg...Volt már kapcsolatom,de már kb 10 hónapja egyedül vagyok,elég vacak érzés,tudnék szeretni ,ha valaki érdemes rá,és hagyja is.
5/24 anonim válasza:
4. vagyok megint,ez le maradt: 23/f
6/24 anonim válasza:
Van aki vágyik rá,van aki nem.Én személy szerint jobban elvagyok egyedül,mint kapcsolatban.
7/24 anonim válasza:
jó lenne, de nekem most nincs kedvem egy csajhoz sem...
Illetve eddig én mindig a "rosszízű" dolgokat kaptam, bízom benne hogy fordul a kocka...
9/24 A kérdező kommentje:
Itt nem lehet csajozni, itt csak elkezdődik valami új, valami élvezetes. De a lényeg élőben történik meg és a szeretkezsében teljesedik ki. *-*
2012. júl. 27. 18:11
10/24 anonim válasza:
Nem érzem úgy! Én nagyon jól elvagyok egyedül is:)
21/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!