Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Pasik! Nektek bejönnek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Nektek bejönnek az ilyen típusú csajok?

Figyelt kérdés

[link]

Én például így nézek ki. Csak nagyobb a mellem, illetve darázsderekam van. Szóval szerintem formásabb vagyok.

2012. júl. 27. 16:41
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
A testalkatot tekintve mindenképpen bejön, de az arc is fontos szempont nálam, hogy aranyos legyen :)
2012. júl. 27. 18:52
 42/51 anonim ***** válasza:
Akinek nem tetszik, ne nézzen oda. Nem tudom, hogy hogy nézel ki valójában, de nekem mondjuk pont bejönnek az ilyen lányok.... :)
2012. júl. 27. 19:12
 43/51 anonim ***** válasza:
13%
fujj.;)) már bocs,de hallod undorítő. Főleg ha ennél nagyobb a melled. hogy lóghat le a térdedig? el sem akarom képzelni. És szerintem meg nem vagy formásabb. Ááá .. mit reklámozod magad itt?! csunya vagy sokan megmondták. dagadt.: ( SORRY. De ha ennél nagyobbb vagy .. szval.. najo ne csak én mondjam már meeg. dagiiicsőő. ne haragudj. Csak felvilágosítottalak.Szegényke.. biztos vannak olyan fiuk akiknek bejössz. (vagy mégsem?!) bocsi mégegyszer.:$
2012. júl. 27. 19:30
 44/51 anonim ***** válasza:
Tuti....
2012. júl. 27. 19:36
 45/51 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon is jól nézhetsz ki :-)
2012. júl. 27. 19:40
 46/51 anonim ***** válasza:
100%

44 Te nem egy "irigy" nő vagy? :D Aki állítólag szép, de mindenkit szeret lealázni? :D

Én például most sokkal-sokkal vékonyabb vagyok, mint a kérdező, de nem "gebe", nem 40 kiló (hála az égnek!), viszont akkor is tudom, hogy ez ízlés dolga.

Voltam én is teltebb, akkor is volt partnerem. :)

Na meg a másik: nekem a kifejezetten vékony srácok tetszenek, mégse vágok le egy ilyen szöveget, ha meglátok egy dagit. Legfeljebb: "bocs, nem jössz be", ennyi.

Azért gondolom, hogy nő vagy, mert a fiúkra is jellemző, hogy egymást jobban kritizálják. Jobban "lelúzerezi" egyik a másikat, mert pl. csak 60 kg., vagy nem gyúr, stb., mint egy nő tenné.

2012. júl. 27. 19:42
 47/51 anonim ***** válasza:
44 annyira érezni a szavaidból, hogy egy idióta kislány vagy! És azt is, hogy az IQ-d megegyezhet a lábad méretével...nem akarod megsérteni, de közben végig alázod...b*romarcú.
2012. júl. 27. 19:46
 48/51 anonim ***** válasza:
Ha intelligens belső társul hozzá, akkor mindenképpen, szóval semmi probléma! ;)
2012. júl. 27. 20:03
 49/51 anonim ***** válasza:
Nagy mell, darázsderék az nagyon jó!:D
2012. júl. 27. 20:55
 50/51 anonim ***** válasza:
Naná!
2012. júl. 28. 03:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!