Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Nektek bejönnek az ilyen típusú csajok?
Figyelt kérdés
Én például így nézek ki. Csak nagyobb a mellem, illetve darázsderekam van. Szóval szerintem formásabb vagyok.
2012. júl. 27. 16:41
31/51 anonim válasza:
Na ennyi arról fiúk, hogy számotokra ki az átlagos, meg a ronda lány...
Ez a csaj helyes, és az alakjával sincs semmi baj. Persze, van rajta fölösleg, de nem az a "fúúúj" kategória. Akár még izgató is lehet, ha szép csomagolásba teszik, nem ebbe a bugyi-póló összeállításba.
Ezek után aki itt rinyál arról, hogy még a csúnya csajok is visszautasítják...Hát ha azok a csúnya csajok ilyenek, akkor meg is értem őket.
Várom a lepontozást.
24/n
32/51 anonim válasza:
29-es vagyok, ha gondolod dobhatsz privátot, ismerkedés céljából, aztán sosem lehet tudni mi fog kisülni belőle :)
33/51 A kérdező kommentje:
Szerintem ez a kategória még nem a kövér kategória, hanem a duci. Pedig elég sokan lekövérezik az ilyen lányokat, de nyilván azért mert ezt a két kategóriát már egynek veszik.
2012. júl. 27. 17:37
34/51 anonim válasza:
Ez nálam még az elmegy kategória.
35/51 anonim válasza:
Ez nem feltétlenül a duci kategória, azt írtad, formásabb vagy! Ezek szerint gyönyörű teltkarcsú is lehetsz! Sokan szeretik az ilyen csajokat! Szerintem tuti jól nézhetsz ki! (39/F)
36/51 anonim válasza:
nekem ez nem igazán jün be, bár birkózni jól lehetne veled :D
37/51 anonim válasza:
Nehogy elhidd ha azt mondják kövér vagy. Nagyon is szép lehetsz :) Már ami a képen van az gyönyörű és te még formásabb is vagy... :D
38/51 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztatást. :)
2012. júl. 27. 18:27
39/51 anonim válasza:
Na, én sokkal nagyobb vagyok ennél a csajnál és mégis sok-sok éve párkapcsolatban, nem úgy, mint az itt lévő, magát szépnek mondó többség. :D
40/51 A kérdező kommentje:
De jó neked. :)
2012. júl. 27. 18:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!