Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nagyon fura?

Figyelt kérdés

Egyszerűen olyan fiú vagyok, aki nagyon szeretne már legalább megölelni, megpuszilni egy lányt, csak úgy ölelgetném legszívesebben egész nap, ha már mást sem lehet. Totál odabújós, szeretgetős típus vagyok, már rájöttem, de ha egy lány sem enged magához közel, akkor mit is érek ezzel?

Gyakran elképzelem, hogy egy lány az ölembe ül és átölelem, megpuszilom. Akár így baráti szinten is benne lennék már, annyira hiányzik ez a szerethetnék dolog az életemből. Az sem érdekel, ha nem viszonozná, csak én szerethetném a lányt.

2012. júl. 26. 04:39
 1/10 anonim ***** válasza:

hidd el nekem, fizethetsz,

azért egy szép lánynak.

hogy szeressen egy óráig,

s ha leléptél majd hánynak.

2012. júl. 26. 05:12
 2/10 A kérdező kommentje:

Rendes Róbert, ezt nem lehet pénzért megvenni.

Én érzelmekről beszélek és nem puszta dugásról. A szex is csak úgy jó, ha a két fél szereti egymást szívből.

2012. júl. 26. 05:35
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem az. Remélem hamarosan találsz majd egy kedves és szeretetéhes lányt, aki pont erre vágyik. Egyébként a barátom pont olyan, amilyennek magadat leírtad.
2012. júl. 26. 05:46
 4/10 anonim válasza:
100%
NEM fura! mindenki vágyik arra h szeressèk és h szerethessen. csak te ölelgetős tipus vagy!:) és majd találni fogsz egy lányt aki szívesen fogadja és vizonozza az ölelèsesd csak kitartás!:))
2012. júl. 26. 06:36
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Én is egy ilyen csajra vágyom! :)

F/20

2012. júl. 26. 07:29
 6/10 anonim ***** válasza:

Rendes Róbert nyomdokaiba lépve:

Sokan úgy hiszik, a szerelem az,

Ha feszül a gatyó és elszáll az agy.

Ölelne, bújna: mind ugyanaz:

Van egy rossz hírem: csak kanos vagy.

2012. júl. 26. 07:30
 7/10 anonim ***** válasza:
verd ki!
2012. júl. 26. 10:10
 8/10 A kérdező kommentje:
Ti tényleg nem értitek, nem olyan fiúk vagytok, mint én.
2012. júl. 26. 10:37
 9/10 anonim ***** válasza:
Az én csodás versem persze ki lett tegnap törölve. :((
2012. aug. 2. 15:05
 10/10 anonim ***** válasza:
OK, egy kérdés-versre volt válasz-vers, és azért, mert az egész kérdés törölve lett. :D
2012. aug. 2. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!