Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha one direction rajongó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha one direction rajongó leszek, több esélyem lesz a lányoknál?

Figyelt kérdés
16/F

2012. júl. 25. 20:01
1 2 3
 21/28 anonim válasza:
0%

hát, én szeretem az 1D-t de már pár fiút kapásból leb*ziztam, amikor azt mondták, hogy szeretik a One Directiont... viszont nem baj, ha nem b*zizod le őket, stb... mert akkor kitör a III. világháború és lesz nemulass :))

és nem selyemb*zik -.- már bocs, de ha egy srácnak van ízlése, 16-20 év között van és híres, akkor már rögtön meleg? -.^ WTH? hova jutott ez a világ :'D

jah, és én is szeretem a rock zenét, de azt nem csípem, ha egy srác bűzlik a cigitől, alkoholtól és ápolatlan. de a skinheadek közül egyik másik bejön :DD de a Zayn Malik stílusú srácok sem rosszak :3

14/L

2012. júl. 28. 19:08
 22/28 okoska:) válasza:
0%
Szeretem az One Directiont. Szerintem nem kell hogy visítva ugrálnod ha épp a tv-be megy az egyik zenéjük, ezzel ki nyilvánítva hogy szereted őket. Elég ha nem teszel mondasz rájuk negatívumot, elég ha magadba tartod:) 15/L
2012. júl. 28. 22:39
 23/28 anonim válasza:
35%
köhm..és mi van mondjuk Jai és Luke Brooks-al? Ők is bu*ik mert Directinerek és Belieberek? (ugysem tudja senki hogy kik ők) Csak mert már ki*aszottul elegem van abból hogy mindenki fikázza őket azért mert jól néznek ki..Szóval szerintem ha egy lány kedvel, akkor a one directionnel együtt fog kedvelni téged.
2012. júl. 29. 01:38
 24/28 A kérdező kommentje:
Tök jó hogy senkinek nem esett le hogy poénnak szántam a kérdést... :| én csak jó zenéket hallgatok, hülyeségből írtam ki... Kedvencem a Guns n Roses, ACDC, Scorpions, Green day, blink-182, Tankcsapda, meg csomó magyar rock szám, illetve a régi zenék is, amiket általában a rádióban lehet hallani. :D Egyáltalán nem hallgatok one directiont és justin biebert, one directiontől megtanultam egy számot gitáron, de csak azért mert egy lány kérte aki régebben sokat jelentett nekem.
2012. júl. 29. 19:54
 25/28 okoska:) válasza:
Szeretem én is a Green Dayt, meg a Kornt is, és szerintem nagyon kedves volt tőled hogy megtanultad gitáron:)
2012. júl. 29. 23:47
 26/28 anonim válasza:
Szerintem csak azért ne mond azt másoknak hogy 1D fan vagy mert be akarsz vágódni a csajoknál. Ha tényleg bírod őket akkor mondhatod. Ha viszont egyáltalán nem bírod őket, akkor maximum annyit tehetsz annak érdekében hogy a lányok ne "ítéljenek el" hogy nem b*zizod, nyálgépezed, f*sszopózod őket,mert ezt a 1D fanok ki nem állhatják. Ennyit tudok ajánlani.:)
2012. júl. 30. 16:11
 27/28 anonim válasza:

+ az sokkal vonzóbb, ha egy srác a kemény számokat szereti ;D

hallgass bele valamelyik Hollywood Undead számba, lehet, hogy tetszeni fog :DD nekem lány létemre hihetetlenül tetszik :3 :DD

2012. júl. 31. 23:03
 28/28 anonim ***** válasza:
hát nálam biztos nem! :D
2012. aug. 16. 20:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!