Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy 24 éves pasi egy 14 éves lánnyal levelezik, flörtöl, stb. az minek számit?
Gondolom bejossz neki!
Miertne lenne normalis?
Egy 14 eves lany is lehet fejlett,vagy eretebb a koranal.
en 15 eves vagyok,es majdnem osszejottem egy 26 eves sraccal.
Utolsó, fogalmazzunk úgy, hogy majdnem meg***ott egy 26 éves srác. Mert kötve hiszem, hogy az esküvőjét tervezte veled:)
Kérdező, ez a fiú részéről szimplán hülyeségnek számít, legalábbis az én véleményem szerint.
15# vagyok.
Ertelmezzetek rendesen amit irtam! -.- ;)
jaj es a 16-osnak :
nem a szexre ment.
Ó nem, nem a szexre ment, persze. Akkor mégis mi másra? Gondold végig.
Minden 15 éves lány azt hiszi, hogy érett. De majd amikor tényleg érettek lesznek, akkor látják majd be, mennyire naivak/gyerekesek/bolondok voltak fiatal korukban. Ergo te szellemileg nem sokat tudsz nyújtani egy 26 éves férfinek. Még ha ő folyton mondogatja neked, és elhiteti veled, hogy igen. Hidd el az része a "játéknak", hogy folyton bókol, dicsér téged.
Egy dolgot viszont tudsz nyújtani: a hamvas kis bőrödet, a szép formás cickóidat és feszes fenekedet. Értelmes 26 éves többre nem is számít egy 15 évestől. Továbbmegyek: értelmes 26 éves semmire sem számít egy 15 évestől.
De ezt hiába magyarázom, már ennyit is kár volt erről beszélni. Úgyis azt gondolod, hogy te aztán bölcsebb vagy mindenkinél...majd kinövöd, kislány;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!