Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Álltalában hanyadik randin csókolóztok elősször?
első randin sosem csókolózom.
általában 2-3
L/17
Nekem összes lány ismerősöm azt mondta, első randin sose próbáljam meg megcsókolni a lányt... és szerintem is így helyes. 2-3 randin már lehet.
F/16
értem :)
háttő szerintem tapasztalatlan fiúval fogsz csókolózni ha minden igaz...és még te is az lehetsz kicsit szerintem, de várjatok 1-2 randit. és attól félek h neked kell majd kezdeményezni azt a csókot egy szájrapuszival majd közel maradni hozzá h megcsókol e...ha nem akkor vagy folytatod vagy pápá
Azt mondják, hogy ha az első randin nem csókolózol, akkor maradi vagy, ha a másodikon sem, akkor b*zi! - Persze ez csak a férfiakra igaz, én az elsőn mindig megpróbálom, ha más nem, akkor a végén, búcsúnál, veszíteni nem fogok semmit.
22/F
Én általában az elsőn, idáig még senki sem ellenezte :)
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!