Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
177cm a magasságom és 22 éves pasi vagyok az alacsony?
19: 25 - ösnek.
igen, teljesen igazad van.
166 cm vagyok, és selejtnek érzem magam.
Ezzel a magassággal nem is nevezhetnek férfinak.
Ezzel a hozzászólásoddal csak megerősítettél valamit
amit már elterveztem, és megfogom tenni.
Alulrol karcolom a 165 -ot, 18 eves vagyok, de ilyesmin meg sosem gondolkodtam, hogy vajon "jo" e a magassagom...
Minek ilyen marhasagok miatt idegeskedni, nincs eleg baja annak aki ezen ragodik?
Nezd a pozitivumokat: Nem verjuk be a fejunket olyan helyekre ahova az egimeszelok igen (egimeszelok hozzank kepest), elonyunk van testepitesben (egyik haver egyszer azt mondta hogy mit nem adna azert ha alacsonyabb lehetne mert akkor jobban ki tudna gyurni magat), vagyis sokan mondjak hogy latvanyosabb alacsonyabb embereken a testepites. Es meg megannyi elonye lehet.
Az eletben mindig azzal kell gazdalkodni ami van es megprobalni abbol kihozni a maximumot.
Pfff... imádom az alacsony pasikat. Ez 160-170cm-t jelent. A te magasságod átlagos. 180 fölött magas.
Aki meg úgy gondolkodik, hogy "nem vagy férfi mert alacsony vagy" az fogyatékos.
Nekem inkább alacsony lenne
176 cm vagyok L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!