Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Micsináljak a nyelvemmel csókolózás közben? (lány vagyok)
Mikor a srácnak nyílik a szája akkor várod hogy átcsusszanjon a tiédbe. Ekkor megérzed azt a pihe puha nyelvét ekkor kör körös mozdulatokat csinálsz vele vagy olyan mint amikor mosod a kezed olyan mozdulatokat. Ha kérdés van írj privit
16/L
nekem is úgy mondták, mert én még nem próbáltam, de bemásolom:
szóval nem úgy kell kezdeni hogy rögtön felfalja a fiú a lányt vagy fordítva.mondjuk először puszi, rendesen hgoy ne legyen zavarba,ha az megvan akkor lehet a szájra és mondjuk úgy hogy egyre hosszabban ott tartani.aztán mondjuk picit kinyitni a szájakat és úgy folytatni,szintén addig ameddig már úgy hozzászokik,és aztán nem vadállat módjára de óvatosan ki lehet nyújtani a nyelvet hogy picit összeérjenek. ez nagyon izgi. háát aztán a legjobb megfogalmazás hogy el lehet kezdeni kergetőzni a nyelvekkel :D
nekem nem korombeli mondta, de ő nagyon jó fej, és megkértem magyarázza el, mert senki nem mondott normális választ GYIK-on
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!