Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez jelenthet valamit, vagy nem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez jelenthet valamit, vagy nem?

Figyelt kérdés

Van egy 17 éves srác akivel többször szemeztem és mikor elmegy melletem az uton nagyon nézz és vissza is néz mindig.mutkor elötte mentem el és megjegyezte milyen csinos vagyok:$.

na de van egy 12 éves öcse aki nem száll le rólam,szerelmes belém mindig zaklat nem hagy békén,átjön és anyut is leku*vázza meg ilyenek.na anyu megfogta a kezemet és átmentünk hogy szóljunk a szüleinek és ott volt a srác is(aki tetszik nekem)és anyu elmesélte a szüleinek hogy a kisgyerek megfenyegetett hogy megver és akkor beszól az öcsének a srác "na azt probáld meg hogy hozzá nyulsz a lányhoz".

jelent ez valamit?

2009. júl. 15. 18:43
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem feltétlen. Mondjuk ha én is egy csajjal vagyok.. Megvédem:) Vagy ha oszt társ. ismerős. nemtől függetlenül azért oda lépek én is. Már persze ha neki van igaza. Fölöslegesen nem fogok valakit megverni vagy befenyíteni!

De ezek szerint tudod hol lakik. Hívd ki/el. Mond meg neki, hogy köszönöd hogy kiálltál mellette. És így talán, ha ő is érez valamit, kifog alakulni egy érzelmi szál :)

Sok sikert!

Cheers, Andrew!

2009. júl. 15. 18:48
 2/5 anonim ***** válasza:

"na azt probáld meg hogy hozzá nyulsz a lányhoz".

Igen, ez annyit jelent hogy próbálta megcsillogtatni férfias védelmező ösztöneit előtted, annak reményében, hogy ezzel elnyeri a tetszésed. Tehát tetszel neki, és ő pedig tetszeni akar neked.

2009. júl. 15. 18:49
 3/5 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2009. júl. 15. 18:56
 4/5 A kérdező kommentje:
16 ő 17
2009. júl. 15. 19:11
 5/5 anonim ***** válasza:
hát szerintem jelent...meg ha meg is dícsért akkor meg egyértelmű.tetszesz neki, szerintem idő kérdése és kezdeményezni fog valamit.plusz pén lenne ha összejönnétek és mondjuk mentek fel hozzájuk és otthon van az öccse.:D nem mintha foglalkoznod kéne 12évesekkel, de akkoris:D
2009. júl. 20. 01:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!