Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van esély még ilyen lányt találni manapság barátnőnek?
az ilyenekkel jó egy-két hétig, aztán miután már semmi kihívást nem jelentenek rájuk unsz és más kell.
hidd el nekem, az ilyen lányokkal sose jó, nem alkalmasak arra hogy hosszú távon legyél velük
:D :D :D Első válaszoló ez jó volt :D :D :D Mondjuk én pulykával próbáltam az se rossz :D
Komolyra fordítva a szót nem ilyen bomba nők között kéne keresgélned és akkor talán könnyebb dolgod lenne
nem kell álltalánosítani!
én pl szoktam főzni/sütni,de ugyanakkor el járok bulizni,és még sose ittam le magam a sárga földig:) a facebookon meg nem rakok ki csücsörítős/pucsítós képeket mert az a 12 éves korosztály legalja(legalább is nálam,észben)
én minden poénra vevő vagyok :D szeretem ha egy fiú humoros..
és én is bújós vagyok,és eléggé ragaszkodó..csak sajnos ahogy láttam írta néhány illető,mivel nem vagyok a tucat lány kategória így előszeretettel otthagynak :)és rohannak egy agyonszolizott,0-iQ egyedért aki még egy papírt se tud kitölteni!
Inkább baráti körökben nézz szét;)ismerős-ismerőse stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!