Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek van esély még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van esély még ilyen lányt találni manapság barátnőnek?

Figyelt kérdés
Aki tényleg megbízható és sosem csalná meg a párját, nem lenne képes rá és valóban ragaszkodó, odabújós, igazán szeretni tudó típus, értelmes, kedves, megértő, van humorérzéke és nem egy halálosan komoly, szinte már begyepesedett maximalista hisztérika.

2012. júl. 23. 02:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
70%
Ilyen nő már nincs,inkább macskába keressél ilyet,az talán van
2012. júl. 23. 02:37
 2/11 anonim ***** válasza:
Igen, lehet manapság is ilyen lányokat találni, de őket biztosan nem egy party-n fogod megtalálni. És ha neked nem hasonló a személyiséged ahhoz, amiket leírtál, akkor is bukod az ilyen lányokat.
2012. júl. 23. 02:38
 3/11 anonim ***** válasza:
0%

az ilyenekkel jó egy-két hétig, aztán miután már semmi kihívást nem jelentenek rájuk unsz és más kell.

hidd el nekem, az ilyen lányokkal sose jó, nem alkalmasak arra hogy hosszú távon legyél velük

2012. júl. 23. 02:39
 4/11 anonim ***** válasza:

:D :D :D Első válaszoló ez jó volt :D :D :D Mondjuk én pulykával próbáltam az se rossz :D

Komolyra fordítva a szót nem ilyen bomba nők között kéne keresgélned és akkor talán könnyebb dolgod lenne

2012. júl. 23. 02:40
 5/11 LynyrdSkynyrd96 ***** válasza:
A másodiknak igaza van vannak ilyenek a legtöbbet vagy otthon vagy könyvtárban vagy értelmes sportot űznek(pl.:Lovaglás ,de nem szexuális értelembe vett lovaglás),vagy valami "véletlen" műve(véletlenek nincsenek tegyük fel hogy találkozol vele buszon az nem a véletlen hogy neki is meg neked is akkor vannak vége az óráidnak,hanem a tantestületek hozták így)
2012. júl. 23. 02:43
 6/11 anonim ***** válasza:
De az egybeesés véletlen (ha nem hisz az ember Isten vagy a sors beavatkozásába), de ez már (tudomány?)filozófia. :)
2012. júl. 23. 02:54
 7/11 anonim ***** válasza:
Pedig sok ilyen és ehhez hasonló lány van. Ha szerelmes vagy, akkor legalább ilyennek látod a párodat.
2012. júl. 23. 03:41
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy van. Épp csak soha nem fogod őket megtalálni, ugyanis a fiúk meg a fészbúkon kacsaszájjal csücsörítő "szépségkirálynőknek" csapják a szelet, így a visszafogottabb lányok azt hiszik, hogy esélyük sincs.
2012. júl. 23. 04:55
 9/11 anonim ***** válasza:
Szerintem amúgy rosszul gondolkodsz ne tipusokat keress,hanem olyat akivel jól érzed magad. Mindenkinek lesz rossz tulajdonsága,de ezeket majd elnyomja a jó.
2012. júl. 23. 11:20
 10/11 anonim ***** válasza:

nem kell álltalánosítani!

én pl szoktam főzni/sütni,de ugyanakkor el járok bulizni,és még sose ittam le magam a sárga földig:) a facebookon meg nem rakok ki csücsörítős/pucsítós képeket mert az a 12 éves korosztály legalja(legalább is nálam,észben)

én minden poénra vevő vagyok :D szeretem ha egy fiú humoros..

és én is bújós vagyok,és eléggé ragaszkodó..csak sajnos ahogy láttam írta néhány illető,mivel nem vagyok a tucat lány kategória így előszeretettel otthagynak :)és rohannak egy agyonszolizott,0-iQ egyedért aki még egy papírt se tud kitölteni!

Inkább baráti körökben nézz szét;)ismerős-ismerőse stb..

2012. júl. 23. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!