Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Barátzóna.
fáradt vagyok ehhez,de ne légy önmagad vagy az aki általában egy teljesen új embert ismerjen meg ja és mindenek előtt legyél ápolt gondolom ehhez nem vagy hülye...
Hogy mért legyél más ? mert ha látja hogy ugyanaz a csávó vagy alig változtál akkor szarni fog rád,kivéve ha nem táplál ő is érzelmeket irántad
2012. júl. 23. 00:32
előző válaszíró vagy,na sok szerencsét a randihoz
2012. júl. 23. 00:32
3/10 A kérdező kommentje:
azt a választ kaptam a kérdésemre hogy miért írt rám, hogy én még mindig a legjobb barátja maradtam a szívében...nos innen szeretnék kikerülni...ápoltsággal nincs gond... azt mondta hogy mindig tervezett rám írni csak félt hogy haragszok rá...én nem is kerestem azóta..
konkréten kérdezd meg: "Biztos hogy legjobb barát ?, Nemlehet hogy több ?"
2012. júl. 23. 00:39
5/10 A kérdező kommentje:
már ez a kérdés is elsült és azt mondta hogy nem... most felvetődött egy olyan téma mikor beszéltünk hogy melyik az a tulajdonságom ami tetszik neki...meg nekem is az övié közül...annyit mondott hogy tetszek de csak barátság és mondta hogy tovább...
paprikás krumpli, mert azt most rohadtul kívánom... am ne hallgass az első "fáradt"(inkább pihentagyúra), mert könnyen pofára eshetsz, ha nemmagadat adod, és később meglátja a valódi éned... add önmagad, ha barátzónába kerültél, már 50-50% esélyed van, hogy bejössz neki(na jó, ez csak vicc)... szal... nem kell feszengeni, ne tervezz, improvizálj! barátzónából, már csak egy hajszál választ el onnan...
2012. júl. 23. 00:45
Én nem tudom...Barátzónának egyik tulajdonsága, hogy csak a filmekben kerülsz ki onnan.
Nem szemétségből, de ez van. Nem rajtad múlik, legkevsébé sem, hanem a lányon.
2012. júl. 23. 00:52
8/10 A kérdező kommentje:
szerintetek az javítana kicsit is valamin ha rákérdeznék, hogy most hogy keresett 1 év után többet szeretne-e mint barátság...erre a válasz egyértelmű hogy csak barát de akkor lazán veszem és azt fogja látni hogy már annyira nem nagyon érdekel??
Szia!
Ugyanabban a helyzetben voltam és még jelenleg sem vagyok a toppon a női nem szemében. Ez most kicsit erős lesz:
A www.beszamolok.com oldalról kinézel egy lányt, (bár és sem éltem még ilyen szolgáltatással) és ott részed lesz minden pozitív élményben a negatív dolog ott legfeljebb az anyagiak. Ezzel azt akarom mondani így legalább jobban fogod érezni magadat. A barátzónás dolog ahol a lányt szereted ő meg nem vonzódik hozzád, az a dolog idővel kikészíti az idegeidet. És ez tapasztalat.
Szóval a lényeg ott van a tested érezze a "bizsergést" és ne azt a romboló hatású kesergést amit a barátzónában érzel.
Hasonlatként annyit, ha az autóba nem jó az önindító (ami nálad az önbizalom) akkor be kell tolni (szó szerinti értelembe a fizetős szolgáltatást igénybe véve).
Én így látom, persze nem muszáj rám hallgatnod, ha tudsz jobbat.
2012. júl. 23. 19:52
10/10 A kérdező kommentje:
aha értem... igazából önbizalomból nincs hiányom mert ha nagyon akarnék barátnőt akkor lenne, de nem sokáig mert hamar lapátra tenném a csajt vagy ő engem... vele meg eltudom képzelni az egész életem. Teljesen máshogy gondolkodik mint a többi lány... tisztelet a kivételnek, de katasztrófa 1-2 lány. Ezért próbálom menteni ami menthető...olvastam tapasztalatokat hogy volt hogy 7 éves barátságból lett kapcsolat... megpróbálok még 1-2 dolgot, meg hanyagolom kicsit, hogy vegye észre magát...aztán ha látom hogy lépéseket tesz, akkor majd én is reagálok rá, de persze vigyázva, nehogy megismétlődjenek a történtek, addig nem is fogom keresni... ez az 1 év már arra jó volt hogy megtudom állni, hogy nem írok rá és hogy nem keresem...:)
Kapcsolódó kérdések: