Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy ismertétek meg egymást a párotokkal?
Figyelt kérdés
2012. júl. 22. 21:58
2/7 LynyrdSkynyrd96 

válasza:

velem születtek(Jobb és bal kezem)
3/7 anonim 

válasza:

Hát egy nyaralás alkalmával haverom hívta le. Első este belementünk a balatonba pucéran (igaz többen. de én miatta). Aztán második este felelsz-mersz, sorra estek ki a játékosok és mentek partra ilyesmi. Haveromék arra jöttek fel h ő az én alsómba-melltartóba ül a kanapén, én pedig a szoknyájába és a magassarkújába a ventillátort készülök megnyalni :D.
Aztán következő nap neki sajnos menni kellett. Nagyon hiányzott utána, de sokat beszéltük és egy randit kértem...
Tudjátok az a vicces hogy amikor megláttam elállt a lélegzetem, nem tudtam hozzá szólni, még puszit se adni. Akkor tudtam hogy Ő kell nekem ;)))
Most leszünk egy évesek.
20f
4/7 anonim 

válasza:

Legjobb barátnőm exe,együtt mentünk bulizni,akkor este egész végig együtt voltunk,rengeteget beszélgettünk,reggel hazafele számcsere,másnap 5x felhívott,majd pár napra rá taliztunk,és össze is jöttünk,számomra szerelem volt első látásra:)
6/7 anonim 

válasza:

Ezen az oldalon. Kiírt egy kérdést, válaszoltam rá, írt privátot. :D
7/7 anonim 

válasza:

Melóhelyen a lift előtt. Nem találta a belépőkártyáját, így nem tudott felmenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!