Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdő vagyok, hogy kell csinálni?
Sziasztok !
Szeretnék egy barátnőt , csak az a baj hogy félénk vagyok és nem nagyon tudom hogyan kell elcsábítani egy csajt.
Hogy ha odamegyek egy ismeretlen lányhoz , akkor mivel kezdjem a beszélgetést és utána miről beszélgessek vele ?
Lakhely , Merre utazik , Hobbi , Hol dolgozik / Mit tanul ?
És milyen sorrendbe ?
Egyből be kell mutatkozni vagy , ha már beszélgetünk egy ideje ?
Mutatkozz be. Fogj vele kezet.
Mutass személyit.
Adj neki névjegykártyát.
Kérdezed meg, melyik városban, utcában, házszám alatt laki, csak ezután kérdezed meg tőle, hogy 3 nap múlva hova fog utazni. Előtte kérdezd meg, hogy van-e pénze utazni, vagy nincs mert tnaul,v agy szülei fizetik-e.
Aztán, hogy meddig marad ott.
Szerintem, odamész hozzá, azt mondod: Szia, szimpatikus vagy nekem. Megkérdezhetem hogy hívnak?
utána nyújtsd felé a kezed hagyd hogy először ő mondja a nevét, utána te mond. Ha bárban vagytok, vagy bárhol ahol van bárpult, akkor kérdezd meg hogy meghívhatod-e egy italra. valószinű ha érdekled elfogadja, ha nem akkor nézz rá az órádra/mobilodra (mobil előnyösebb) gyorsan köszönj el és hagyd ott (ne is maradj a bárban, vagy a helyen ahol vagy). Ha viszont elfogadja, érdekled, elkezdesz vele beszélgetni megkérdezed hol él, a hobbiját, hogy hol dolgozik (ha diák akkoris, mert nagy önbizalmat ad neki, és tetszik neki, hogy idősebbnek látod (csak pár évvel)mint amennyi. Azután a téma adja magát :) remélem segíthettem :)
nagyon naiv ez a kérdés. Vagy talán 12-13 éves?
te a lányhoz a szépsége miatt fogsz odamenni, mert azt nézzük elsősorban, de a lány meg benned a határozottságot fogja keresni, ami meg láthatoan nincsen meg. Ezért a lány pontosan ugy fogja magát érezni, mintha te neked kellene egy otromba, kövér lánnyal dumálnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!