Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a véleményetek ha 22...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek ha 22 évesen 15 17 éves csajokkal randizok meg kavarok?

Figyelt kérdés
2012. júl. 22. 11:05
1 2
 11/11 anonim válasza:

Az első komolyabb srác az életemben pont 22 éves volt, amikor elkezdtünk ismerkedni. Én akkor 16. Azt mondta, mindig is tetszettem neki, de nem mindegy, hogy 13 vagyok, vagy 16. Teljesen igaz. Amikor végül elkezdtünk volna járni, feltett egy kérdést: "És ha járni fogunk, már az első héten lefekszel velem?" Amikor mondtam, hogy nem, hisz mégis csak a szüzességemről van szó, amit nem egy hetes járás után akarok elveszíteni, azt mondta, oké, akkor visszamegy a volt barátnőjéhez, akivel pár hete szakított. Szóval igen, gáz, ha ilyen korú csajokkal kavarsz, mert ez nem tisztességes sem rád, sem rájuk nézve.

(Hozzáteszem, azóta két év telt el, de máig levakarhatatlan a srác, ugyanakkor az a bizonyos barátnő szintén a mai napig vele van.)

Átolvasva köze nincs a kérdésedhez, de úgy gondoltam, megosztom egy lány szemszögéből is a dolgot.

2012. aug. 3. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!