Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell csajozni? HELP
Megannyi módja van. Embere válogatja kinek melyik jön be igazán.
Van akinek egy megértő, gondos, rendes társra van inkább szüksége, van akinek egy arrogáns és igen domináns ffira, aki határozott és tudja mitől döglik a légy, míg van az is akinek a humorheroldok jönnek be az örökké vidám és szószátjárt természetükkel.
Itt van leírva a csajozási közösségben:
Ha nem veszed rossz néven, neked még sokat kell tanulnod (van egy érzésem, saját károdon), hogy megértsd, miként kell nokkel bánni.
Kezdjük azzal: eleve hogy kérdezhetsz ilyet egy internetes fórumon. Amivel nincs is gond, de nézz magadba. Mit látsz, érzel? Gondold végig, nézd meg magad kívülrol. Majd próbálj egy no szemével magadra nézni!
Kezdjük azzal, hogy ha vonzó akarsz lenni egy no számára, MAGABIZTOS vagy! Ez alatt nem a "macsó, keménykedo, lezser" sz*rságokat értem. (Amúgy komolyan, a mai tizenéves/huszonéves fiúk legtöbbje ezt csinálja, pedig mekkorát tévednek!!)
MAGABIZTOS vagy akkor, ha tudod mit akarsz, tudod mik a céljaid (amúgy az életben is így megy). Szóval te el akarod érni, hogy egy no vonzónak tartson, LÁSSON BENNED VALAMIT, akkor elso sorban MAGABIZTOS vagy.
A MAGABIZTOSSÁG köré sok minden épül, legalább is szerintem. Kell tapasztalat, nos, ezt saját magadnak kell kemény bukfencek árán megszerezni, ugyan is nincs olyan könyv amit ha elolvasol, utána bomlani fognak a nok utánad. Ezt felejtsd el!
Próbálkozni kell!! Persze, nem futószallagon kell a kísérletezni. Mindig ki kell várni a megfelelo alkalmat és helyet, hogy ismerkedj, ténykedj.
Nos, ha érted amit eddig írtam, akkor még pár fontos dolog.
A MAGABIZTOSSÁG testvére a CÉLTUDATOSSÁG, unokatestvére a KITARTÁS és nagybátyja a FEGYELEM. Az egész "familiát" nem sorolom fel, majd rájössz.
Szóval CÉLTUDATOSNAK kell lenned, mint mondtam. Tudnod kell mit akarsz, a spontán magatartás csak részleteiben muködik. KITARTÓNAK kell lenned, mert a nok szeretnek nem-tudatosan tesztelni, játszani a férfiakkal, ez nem véletlen. Tesztelnek, hogy lássák, az vagy-e aki nekik kell. FEGYELEM-re van szükséged, mert legtöbbször a bolond, meggondolatlan akciók teszik tönkre az esélyeidet.
És akkor még nem is beszéltünk arról, hogy miként beszéls, milyen a testtartásod és mirol beszélsz egy novel. Nos sok-sok részlet van, amire odafigyelnek, nem tudtatosan, hanem osztonosen. Fontos, hogy inkább o beszéljen mint te, ezt jól ki tudod használni, ha fel-fel csipegeted a kis infokat amiket elejt beszélgetés közben, és ebbol, ha ügyes vagy olyan beszélgetést hozol ki, hogy azt higyje, te jo partner vagy beszélgetésben, mert meghallgatod. Közben dol az info, és ez a javadra van. Ez már garantálja, hogyha legközelebb talákozol vele, lesz mirol beszélnetek legalább.
Ne beszélj sokat magadrol, plána "rossz" dolgokrol. Semmit munkáról, hacsak ot nem érdekli, de csak akkor is tömören. Suli és hasonló témákat lodd ki, megint csak akkor, ha érdekli. Azt meg látni fogod, mikor érdekli.
Fontos, hogy öltözködöl, jársz, és tartod a tested, mint mondtam. Beesett hátú, ápolatlan férfiakkal szóba sem állnak. (Nem kell Brad Pitt-nek lenni, ez tévhit.) A stílus, a kisugarzas sokkal többet számít. És mindezt egybe ömlesztve megkapod azt az önmagadat, aki képes felszedni egy not és szerelembe ejtetni.
Na, én ennyit tudtam hozzátenni. Remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!