Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hétfőni randira tippek?
Szóval A lánynak van egy lova a telepükön és már régen szerettünk volna összehozni egy randit de mindig közbejött valami (vagy nekem nem volt jó az időpont vagy neki) és kitaláltuk hogy hétfőn találkozzunk a telepükön. Azt mondta hogy majd megtanít lovagolni én meg mondtam neki hogy megtanítom motorozni. Ezek a programok eltartanak kb délig, a telepük egy szép környezetben van. Lenne esetleg tippetek hogy mivel lehetne feldobni a randit? Nem először találkozunk de már elég régen láttam! (nekem nagyon tetszik a lány de nem vagyok biztos benne hogy én is tetszek neki) mit csináljak hogy kiderüljön hogy mit érez irántam?
Bocs ha kicsit hosszúra sikerült!
15/F
Piknikezzetek a telepen, bár nem tudom mi az.
Vigyél egy üveg pezsgőt meg chipset.
Ha folyik ott folyó, akkor fürödjetek abban.
Hát ezt elbaxtad :D.
Amikor felajánlotta, hogy megtanít lovagolni, te is mondhattad volna hogy te is megtanítod lovagolni. Ha érted mire célzok.
14/l
egy lány nem azzal dönti el h tetszel e neki h elhív (szóval már biztos tetszel neki.:) )
hát nehogy pezsgőt vigyél és ne próbálj romantikus lenni meg ilyen mert az max 25 éves korodban fog bevállni.:dd
vigyél energiaitalt , kólát, csipszet azt cső..D ne legyél túl figyelmes mert az olyan ratyi vagy én nemis tudom.://
próbálj ne bénázni a lovaglásnál, és az nagyon helyes ha motorozásnál nem izgulsz és laza vagy és profin állsz a dolgokhoz, pl neki adod a bukósisakot, a kezét ráteszed a hasadra h ott kapaszkodjon és amikor már ő ül kormánynál akkor olyan férfiasan átfogod hátulról (kormányt csajon keresztül) az olyan cuki.:P remlem segíthettem.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!