Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan srác, aki járna így velem és ha igen akkor hol?
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok, az ismerőseim szerint már-már túlzottan is szép, de szerintem nem. Még soha nem volt barátom, mert olyan szigorúan fognak itthon és a fiúk akikkel eddig ismerkedtem féltek apumtól, mert elég befolyásos.. Hol találok olyan srácot, akivel titokban lehetne valami? .. :\2012. júl. 21. 22:41
1/25 anonim 

válasza:

maffiózó az apád :D?
am szerintem bárhol találhatsz :D
2/25 anonim 

válasza:

Merre is laksz?:) Engem érdekelne.. 16/F
4/25 anonim 

válasza:

Titokban? Semmi értelme.
Fogni kell egy olyan srácot, mint Én.
Én ilyenkor odamennék az apád elé bemutatkoznék neki meg minden. Az én apám úgy nevelt, hogy akinek nincs mit rejtegetnie vagy mittudomén az oda megy egyből és heloszia.
Azt nem mondom, hogy nem izgulnék, de így a legkönnyebb.
Meg első benyomás fontos, most aki bujkálgat meg titkolózik annak van is rá oka..
5/25 anonim 

válasza:

De amúgy ez most nem ajánlat volt vagy ilyesmi :D
8/25 anonim 

válasza:

Egyet értek az előttem szólóval ha a barátnőm lennél én elé állnák !
Titokban járni szerintem hülyeség nincs értelme.
ha gondolod irhatsz! :D
17/f
9/25 anonim válasza:
engem is érdekelne merre laksz:)
17/F
10/25 A kérdező kommentje:
:(
2012. júl. 21. 23:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!