Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfi prostituált akarok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfi prostituált akarok lenni hogy induljak neki az egésznek mindenképp külföldre akarok menni valaki segít?

Figyelt kérdés
Fiú vagyok,és szeretnék a testemből élni.

2012. júl. 21. 21:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
84%
Mi bajod van?!
2012. júl. 27. 00:28
 12/16 AndyB válasza:
63%
hallod koma, ha már indulásból tökölsz s tanácsokat kérsz, akkor neki se fogj, hímringyónak tökösebb legények kellenek !!!!!
2012. aug. 5. 15:31
 13/16 anonim válasza:

Te ku*va hülye vagy.Inkább térj észhez és tanulja,abban tudok kezdő tőkét csinálni.Azt negyven évesen mit csinálnál amikor már nem lesznek kuncsaftok? Gondold már át!

No curves- GO Budapesti Orvosi egyetem. Sok sikert! :D

2012. aug. 24. 11:42
 14/16 anonim ***** válasza:

Orvosi egyetem persze.. biztos fel is vennék.-_-

Egyébként tényleg lol, ezt itt kérdezed, legalább akkor már valami olyan oldalon nézelődnél ahol ezzel foglalkoznak, dee nem ide jössz, hát.. ez tényleg ugye lett volna reálisabb ha mi ezt meg se tudjuk, hanem nekivágsz stb stb.

2012. okt. 3. 22:06
 15/16 anonim válasza:
FOTÓT KÉREK! ha szexi vagy befizetek!
2013. nov. 28. 23:33
 16/16 anonim válasza:
Ha még érdekel írj privin, külföldi vagyok, beszélhetünk róla.
2016. jún. 15. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!