Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Prostituált akarok lenni. Pénz kell. most töltöttem a 18at. H vágjak bele?
Nem hurrogok, csak ennyi: Miért?
Ezt mindig is meg akartam érteni, h valaki miért akar az lenni.
Menj el dolgozni.
Ha ahhoz is h***e vagy, hogy nem tudod hogyan kell elkezdeni, akkor takarítónőnek menj, ahhoz nem kell 180-as IQ.
Bocs a takarítónéniknek, ismerek pár nagyon intelligenset...
Ha meg idétlen pasi vagy, akkor ne szórakozz. Jáccá a micsodáddal...
Először is. Vegyél magadnak csilli villi cuccokat. Vedd fel, lehetőleg minél több mindent mutass meg magadból. Sminkeld ki magad jó erősen, szexisen.
Menj el egy olyan helyre ahol általában sokan vannak. Inkább este menj oda, vagy jó messzire onnan ahol laksz ha nem akarod h ismerősök lássanak. Állj a sarokra és illegesd, billegesd magad. Lépkejd, esetleg hajolgass előre hogy lássák a feneked.
Ennyit tok mondani. A többi rajtad múlik. Az árakat te találod ki. Nagyon bevállalósnak kell lenned.
Gondolom ez a menete az egésznek. Passz, csak egy ötlet
szexpartner.ws
regisztrálsz pár oldalon és kezdheted
Ez most egy vicc? :D Gazdagok vagytok te meg k*rva akarsz lenni? Eléggé röhejes.
Ha valami ebben nem tetszik akkor ne nekem nyavalyogj hanem fordulj szembe a legközelebbi fallal és mondjad neki.
Ha kiállsz a sarokra 3 napon belül elkap egy strici és onnantól kezdve azt csinálod amit mond vagy pofon.
Ennyit akarok neked mondani.
Ha kéne a pénz, mert szegény a család, beteg az anyád vagy akármi akkor tudnék neked adni nagyon jó tanácsokat, de ha csak egy elkényeztetett kis pics@ vagy aki nem kap elég zsebpénzt akkor majd rájössz magadtól is, hogy milyen élet egy kurv@é. Mikor a büdös, retkesf@szú kuncsaftokból jön 10 egy 40 fokos kánikulás nap után.
Most az mondod majd, hogy á, te majd azokat elküldöd....
Majd meglátjuk, sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!