Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintełek milyen filmet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintełek milyen filmet nézzünk meg? : )? tipp? : P

Figyelt kérdés
Szijasztok! egy lánnyal fogok találkozni és eljön hozzám megnézni vmi dvdt.. ezlessz az első tali.. mosolygós nagyon szép csaj,15 éves, meg én is! SZerintełek melyik filmet kölcsönözzem ki?
2009. júl. 15. 00:18
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
81%
Twilight - Alkonyat.
2009. júl. 15. 00:56
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

A horrora azért jó, mert általában nem hagyja hidegen az embert, és utána tudtok miről beszélni. Ha gagyi a horror, akkor röhögtök rajta, mi ezt szoktuk barátnőimmel:) vagy elgondolkozhattok a valóságtartalmán.

Azt írtad vidám lány, akkor a vígjátékokkal sem lesz bajod, csak akkor egy tuti jó filmet válassz, szóval ami biztos hogy jó lesz. Mert vannak erőltetett vígjátékok.

Amiket én most ajánlani tudnék:

Transformers 1-2

Fűrész 1-2-3

Lagzi Randi (romantikus)

A gödör

50 első randi

Szerelem sokadik látásra

Hú, hirtelen nem jut több eszembe bocsi...

2009. júl. 15. 00:57
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
kérdezd meg tőle, hogy milyen filmet szeretne veled megnézni :)
2009. júl. 15. 01:25
 14/23 anonim ***** válasza:
54%

szerintem is gyenge első alkalomra dvdzni, ennyi erővel adj neki egy laptopot aztán codozzatok egy szobából...

legalább ismerkednétek meg, néznél előbb a szemébe ne a monitorra... röhögjetek magatokon, aztán a filmen...

20f

2009. júl. 15. 01:25
 15/23 anonim ***** válasza:
77%
Twilight - Alkonyat tényleg nagyon jó :);)
2009. júl. 15. 09:22
 16/23 anonim ***** válasza:
76%
Alkonyat. Tuti siker :P :) L18
2009. júl. 15. 10:38
 17/23 anonim válasza:
54%

Az Alkonyatot semmiképp, mert iutána végig Edwardról fog álmodozni és az rád nézve nem lenne túl jó.. :d

Nász-ajánlat, szerintem az jó:)

2009. júl. 15. 14:53
 18/23 anonim ***** válasza:
54%
Valami romantikus filmet, pl. Elfújta a szél, Ház a tónál, Édes november, Titanic, Szenvedélyek viharában.
2009. júl. 15. 20:12
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

előttemszólónak: NEEE:D

lehet, hogy mosolygós lány, de szerintem ritka az olyan csajszi aki ezeken a filmeken nem pityeredik el...lehet h kinosan érezné magát emiatt:D

2009. júl. 16. 13:06
 20/23 anonim ***** válasza:
54%

feketék fehéren--->tuti siker(Y):)

nász-ajánlat-az is jó:D

alkonyatot téll ne:S

2009. júl. 16. 14:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!