Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen filmet nézzünk az első randin?
Van egy srác, elég jóban lettünk, tudom, hogy akar valamit tőlem, és most elhívott hozzájuk filmezni, de rám bízta, hogy mit nézzünk. Gondolom ott majd a film fog minket a legkevésbé érdekelni, de azért érdekelne, hogy mások milyen filmet néznének egy randin, mivel nemtudom, hogy a pasik milyen filmet szeretnek egy lánnyal nézni.
előre is köszi az értelmeseknek (:
El ne kövesd azt a hibát,hogy valami csajos,romantikus,csöpögős filmet viszel,az nem a kedvencük! :) Minden pasi szereti az akció-vígjátékokat,szóval valami olyat,sőt az sem baj,ha többet viszel,hogy együtt válasszátok ki,vagy arra az esetre,hogyha az egyiket netán látta,még mindig van másik! Sok sikert az első randihoz! :)
25/N
25N na most koppantál, előtted utánad is én voltam
30F
:)
amúgy énis attól félek, hogy esetleg ő azt hiszi, hogy én belemegyek abba, hogy az első randin lefeküdjünk, pedig erről szó sem lehet!!!
amúgy köszönöm a film-ajánlatokat. akkor tudnátok néhány akció-vígjátékot mondani, ami esetleg nektek is bejött? mert szerintem amiket én ismerek azok nem biztos, hogy neki is bejönnének. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!