Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az, hogy csak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy csak a számomra nem vonzó lányoknak jövök be és tapadnak rám neten?

Figyelt kérdés
Annyiból jó, hogy legalább növelik az amúgy is nulla önbizalmamat, de mégsem jó, mert nem szeretném őket megbántani, amiért testileg nem tudok vonzódni hozzájuk, ráadásul ez nagyon nyálas, kedveskedő beszélgetés sem jön be, még egy csúnya szót sem merek kimondani, nem olyna, mintha a haverokkal beszélgetnék. Én elég durván bezsólok nem vagyok ennyire szent jó fiú azért, na meg a szexmániámról nem is beszélek inkább, mert perverz állatnak tartanának ezek a szent lányok. A nekem tetsző rossz lányokkal jobban járnék, de mégsem tapadnak rám valamiért.

2012. júl. 21. 19:46
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha önbizalom hiányos kisfiú vagy ,akkor miért várod ,hogy egy belevalló rossz lány tapadjon rád? Ahhoz te kevés vagy. :P
2012. júl. 21. 19:48
 2/2 anonim ***** válasza:

Nem perverz vagy szexmániás vagy te hanem kiéhezett...

Figyu dugni jók a kevésbé helyes lányok is, ha meg barátnőt akarsz komoly kapcsolatra akkor lehet jobb egy nem fullos lány hanem egy átlagos...miért? a szép sokszor rossz ám...:/

De ugyis rájössz majd elöbb-utóbb..

2012. júl. 21. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!