Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha egy nektek egyébként nagyon tetsző fiú az 1. randin őszintén elmondja, hogy a domina lányokra bukik, ráadásul biszex hajlamai is vannak folytatnátok az ismerkedést, adnátok neki egy esélyt?
20:18-as vagyok
(Életem első csókját egy bi sráctól kaptam, aki saját bevallása szerint volt már férfival, szóval tényleg nincs ezzel gondom :D)
Vagyunk azért így páran szerintem. Drukkolok, hogy megtaláld a megfelelő embert :)
Én vagyok akinek írtad h van még remény.
Mondjuk engem sem az vonz h domináns vagyok hanem inkább h a pasi biszex:))
Volt ilyen fiúm.
Szerettem volna teljesen lányosítani, és a másik pasim mellett tartani.
Sajnos nem bírta a gyűrődést és lelépett :(
Hát.. Nem gondolom hogy nagyon örülnék annak, hogy esetenként más seg.gében jár, majd hozzám bújna... Így is elég gáz a helyzet párkapcsolatok terén ebben a világban.. Így nem csak az lenne, hogy más nőkkel kezd esetleg, hanem a férfiak is...szóba jönnek.. Hogy hihetném el, hogy nem tesz olyat, mikor a "barátaival" megy el pl szórakozni...
A dominás rész pedig: ki mit hoz ki a másikból... :) Azzal nem lenne bajom..
A másik része
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!