Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol ismerkedhetek meg intellig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol ismerkedhetek meg intelligens fiúkkal?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok, és már volt szerencsém néhány nem túl (mondjuk úgy) intelligens fiúhoz. Ha tudtok segíteni azt nagyon megköszönöm.
2009. júl. 14. 23:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
84%

Az intelligens jelző szerintem nem korfüggő. Bárki lehet intelligens max nemannyira tájákozott:D Am a kérdésre válaszolva téll könyvtárakban,szellemi központokban.Ja meg énis annyi vagyok :D

14/f

2009. júl. 15. 00:28
 12/18 anonim ***** válasza:
48%

23:40-es én értem a különbséget de azárt mondtam mert egész nap ott hon vok ahelyett h mennék de valahogy nem akarok

és erre meg néhányan mondták h hülye vok

2009. júl. 15. 00:31
 13/18 anonim ***** válasza:
92%
Az intelligens fiúkat ebben a korban nem szoktátok észrevenni. Mert nem nagy a szájuk, nem "menők", stb...
2009. júl. 15. 00:39
 14/18 anonim ***** válasza:
81%
00:31es beszélni is érdemes megtanulni;)
2009. júl. 15. 00:41
 15/18 anonim ***** válasza:
91%

Sztem meg erre nincsen aranyszabály h hol lehet intelligens fiúkat találni! Én 22 éves egyetemista srác vagyok, és azt se mondhatnám h az egyetemen több intelligens arc van...sőt, komolyan mondom, az utcáról több értelmes embert összeszedek kapásból....a könyvtárral, stb. sem értek egyet....az emberek zöme oda is többnyire kényszerből megy (mert valamit el kell olvasni, stb., persze kivétel van).....

Amúgy ha intelligens fiúkkal akarsz ismerkedni, akkor alap h intelligens legyél te is! Mert különben honnan tudnád h a kiszemelted intelligens? Ha te nem értesz bizonyos dolgokhoz, akkor behülyíthet minden sz.rral, már bocsánat, ál-okoskodó szöveget mindenki le tud vágni, sokan elég hitelesen is.....Inkább egyszerűen kérdezz rá bárkitől, aki tetszik, h szokott-e olvasni (ha igen akkor az már majdnem befutó) és ha nem áll meg a tudománya a harrypoter-anyámkinja hülyeségeknél akkor nyert ügyed van...de mint mondom, a kérdésedre a válasz: ez nem helyfüggő, könyvtárban és felsőoktatásban, elit iskolákban is nagy tapló az emberek zöme; míg egyszerű kocsmákban is találkoztam én már rém intelligens emberekkel....

2009. júl. 15. 01:06
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi, de szerintem az intelligens itt nem egyenlő a sznob, otthon ülő, csak tanulásnak élő "könyvmollyal". Szerintem itt a kérdés lényege egy rendes fiú megtalálásának a módja és helye lenne.

Manapság nehéz rendes fiút találni, aki tényleg odafigyel az emberre. Udvarias, nem bunkózik mindenkivel, tiszteli alapból az embereket, és meg vannak tanítva neki a normális udvarlási formák... Ez lehet sznob szövegnek hangzik, de a mai világban sajnos mindenki arra hajt, hogy minél több kapcsolata legyen, minél több és újabb dolgot kipróbálhasson, amivel aztán henceghet... Sokan megkörnyékeztek már olyanok, akikről első látásra lejön, hogy csak a gyűjteményébe kellesz, vagy csak azért, mert van egy ikertesód és milyen jó azzal villogni, hogy közelebb állsz a férfiak álmához mint mások. (sokan szeretnének egy ikerpárral szeretkezni)-> Na igen, ezek csak azt felejtik el, hogy még normális testvérkapcsolatban se nagyon fér bele az ilyesmi, de ha valakinél igen, akkor az olyan is. Szóval visszatérve, csak annyit akartam ebből kihozni, hogy nagyon sok a komolytalan, főleg ilyen idős korban... (14-17) A 18 éves korosztály valamivel komolyabb, de sajnos ott is sok csalódás ért...sőt még a 20 évesek közt is. Lehet én is rossz helyen keresek, de szerintem a mai fiatal társadalom nagyon megromlott...

Ha normális pasit akarsz, aki megbecsül, szeret, tisztel és nem csak egy barátnőt akar, hanem egy kapcsolatot, akkor:

-először is jobb, ha vársz. A komolyabb kapcsolatok kialakulásához idő kell, lehet, hogy pont a legjobb barátodba fogsz beleszeretni. :D

-másodszor a bulikban való ismerkedés egyszerűnek tűnik, de felejtsd el. Akik ott megkörnyékeznek, azoknak, tutira nem egy normális kapcsolta kell. A piától bátrabbak lesznek, megered a nyelvük és oda mernek menni, amúgy meg...meg sem mernének szólítani, és milyen jól teszik, nagyot koppannának.

Nem tudom, hogy eddig, hogy ismerkedtél. Sajnos tanácsot sem nagyon tudok adni, mert még én sem találkoztam intelligens pasival. Kivéve egy helyen, az pedig az internet, msn. Morbidnak tűnik, sokan nem szeretnek így ismerkedni és meg is értem őket, viszont az így megismert pasinak a belső oldalát ismered meg és nagyon jó barátságokat kötni. Nem egy olyan személlyel beszélgetek msn-en akit a neten ismertem meg és sok-sok km választ el minket egymástól. Viszont nagyon jól kijövünk és sok mindent meg tudnunk beszélni. Persze sok a csaló is, de "kockázat nélkül nincs nyereség".

Nem azt akartam mondani, hogy kezdj el gyorsan chatelni, csak arra akarok rávilágítani, hogy sajnos komoly fiúkat nem könnyű találni. Kevesen vannak, viszont sokan emiatt is látogatják fel az internetes chatelős oldalakat. Mindenki vágyik rá, hogy megértsék és legyen valaki akivel komolyak lehetnek a szándékai és egymásért élhetnek...csak a fiúknál ez később alakul ki. :S Sajnos!!!

Én azt mondom: TÜRELEM!!! Tudom, nagyon nehéz, de ha normális pasit akarsz, akkor vársz...

Egy 19 éves lány

2009. júl. 15. 01:07
 17/18 anonim ***** válasza:
92%
jogi karon...majd...
2009. júl. 15. 01:33
 18/18 anonim ***** válasza:
57%

A válaszokat olvasva nagyon érdekes amit írtok!

Igaz, hogy nem helyhez kötött az intelligens ember "megtalálása" és sokszor azt nem tudjuk mit keresünk a másikban, csak azt, hogy milyen ne legyen.

Egyébként tényleg nehéz manapság társat találni, és szerintem az egyik ok valóban a hol.

Sokszor elvárjuk, hogy milyen ne legyen az ember akit keresünk de Mi mit teszünk hozzá? Mi milyenek vagyunk? Nekünk talán nem kellene változni és elfogadóbbnak lenni?

Miért van az, hogy aki normális, intelligens egyedül van, egyedül él?

Talán Ő sem tudja hol keresse a párját......

Aki hosszabb ideje egyedül, társ nélkül van annak nehezebb mert sajnos az önbizalma csökken és alul értékeli magát.

2009. júl. 15. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!