Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, tényleg ennyire riasztó a "foglalkozásom"?
Figyelt kérdés
25 éves vagyok, van egy mérnöki diplomám, de munkahelyem jelenleg így, így jobb híján online sportfogadásból tartom el magam. Naponta több tízezer forintot nyerek (átlag 20-30 ezer), de akad olyan is, hogy becsúszik olykor-olykor egy több százezres nyeremény is. Míg tanultam volt két barátnőm, aztán befejeztem a tanulmányaimat és az utolsó kapcsolatomnak is vége lett. Azóta próbálok ismerkedni, de eddig az összes lány, akivel dolgom volt lelépett, miután megtudta miből élek. Annyira szörnyű ez? Nem akarom én ezt örökké csinálni, de míg nincs munka inkább haljak éhen vagy éljek a szüleim nyakán? Épp elég, hogy fizették a taníttatásom, nem várhatom el, hogy ők is tartsanak el utána.2012. júl. 21. 02:18
11/12 anonim válasza:
Igen, ijesztően hangzik, ha nem tudjuk a mélyebb okait, csak ennyit.
Függőség, nincs kedve dolgozni, ilyenek ugranak be elsőre.
12/12 anonim válasza:
ma 02:27
Azt nem mondta,hogy mennyit veszít egy nap. Lehet,hogy összesen feltesz 20-at, és 25-öt nyer meg,mert tuti dolgokat rak meg egyesben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!