Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit mondjak neki, hogy felaján...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit mondjak neki, hogy felajánlja?

Figyelt kérdés
Van egy srác, élőben még nem láttam, csak msn-ezünk. Szeretnék megbizonyosodni róla, hogy Ő ő, szeretném webkamerán megnézni őt. De én nem kapcsolhatom be neki (mert volt egy ilyen beszélgetésünk, és hülyén venné ki magát), mit mondjak neki, hogy felajánlja, hogy webkamerázzunk?
2009. júl. 14. 20:36
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Mondd azt, hogy nincsen rajtad semmi ruha a nagy meleg miatt és úgy gépezel.
2009. júl. 14. 20:39
 2/5 A kérdező kommentje:
hehe, ez nagyon jó! xD valami kevésbé erotikus tipp? o.o
2009. júl. 14. 20:42
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

pl hogy unatkozol..

vagy kamozni akarsz..

vagy képeken valamit észrevettél.. megnézhetede kamerán..

ilyesmi..:D

2009. júl. 14. 20:53
 4/5 anonim ***** válasza:

Mond meg neki hogy meg akarod nézni........

Ennyi nem kell hazudozni meg mindent kitalálni,nincs abba semmi csak az IGAZAT.szerintem.......

2009. júl. 14. 22:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Tényleg egyszerű. Kérd, hogy kapcsolja be. Ha nem teszi, annak oka van. Szerintem természetes, hogy látni szeretnéd.
2009. júl. 15. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!