Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit akarhat szerintetek? (15/F)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akarhat szerintetek? (15/F)

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy van egy nagyon gyönyörű lány, aki jövőre már a mi sulinkba fog járni, egy hónap mulva egy táborban leszünk Szegeden. Már régóta (4-5 hónapja) dumálunk fb-on, volt régebben hogy egy huzamban 6 órát :) És nem rég megvolt az első tali, egy hosszú séta, ahol sok nevetés volt, jó volt. Én azt gondoltam h bejövök neki. De nagyon gyakran chaten próbálja felcseszni az agyam, úgy csinál mintha megsértődne semmiségeken, közben tényleg nincs rá semmi oka...És multkor is utalva mondta, hogy még találkozna velem, amikor itthon lesz. De ma is, feljött chatre, 2 perc után eltünik, ráköszönök, egész nap még csak vissza sem irt egy sziát..., most is feljött, ráirtam, kérdeztem hogy nem zavarok-e és eltűnt megint. Tényleg semmi olyan nem volt amivel megbánthattam volna, tegnap minden nagyon jónak tűnt még :) Lehet hogy csak játsza a sértődőset? Talán figyeli, hogy még így is erdeklődök iránta? Bocsi hogy hosszù lett.
2012. júl. 20. 21:15
 1/5 anonim ***** válasza:

szerintem a táborban mozdulj rá:)

de tegnap mintha 16 éves lettél volnaXD vagy az nem te voltál?

2012. júl. 20. 21:16
 2/5 A kérdező kommentje:
Mostmár csak 15. :P
2012. júl. 20. 21:21
 3/5 anonim válasza:

nem hiszem, hogy megsértődött:) szerintem, csak kíváncsi rá hogy mit reagálsz erre a "sértődésre" (igen, magamból indultam ki, énis szoktam.) a táborban, legyél sokat vele! keresd a társoságát. beszélgess vele sokat, és majd kérdezd meg tőle hogy mibaja volt. egyértelmű válasz az lesz hogy semmi, vagy kitalál valami kis kamu dolgot.

ha ennyit beszélgettek chaten, és tényleg jól éreztétek magatokat és még azután is beszéltetek biztos tetszel neki! tapasztalat, énis 15éves lány vagyok. hidd el tudom:) sok sikert

2012. júl. 20. 21:31
 4/5 A kérdező kommentje:
köszi :)
2012. júl. 20. 21:38
 5/5 anonim ***** válasza:

A nők a sértődősdivel tesztelik, hogy mennyire ragaszkodnak hozzájuk a pasik, mit képesek kiállni a nők kegyeiért.

Mindenképp tedd a dolgod, 15 évesen vesztenivalód még úgy sincs! :)

2012. júl. 20. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!