Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hány fekvőtámaszt kellene napi szinten lenyomnom és mennyi ideig, hogy végre olyan felsőtestem lehessen, amitől kapnék esélyt a nekem tetsző lányoktól is ismerkedésre? Aki csinálja a fekvőt, mennyit tol naponta?
3-as, én nem írtam, hányat csináljon. Ismerek srácot, aki egyet se tud, de gyönyörű nője van. :)
Én nő vagyok, sportos, lenyomok 100-at is, ha kell. Bár bevallom, rendszeresen nem szoktam (de túrázok, sportolok mást, és próbáltam).
Szóval: nem igazán tudnám meghatározni, neki hányat kellene lenyomnia. Talán egy személyi edző adhatna ebben objektív választ, aki nyomon követi a "fejlődését". :D
ma 02:47
Mostanság fogytam és átmentem a bordásba, mégha nem is betegesen vékony, mert a lábam az jó amúgy, meg fenekem is van. A karom a legvészesebb, meg a nulla mellizom, hátizom stb.
Kérdező: a kar annyira nem lényeg. A has-mellkas jó, ha minimálisan izmos. Szép, feszes. A popsi is úgy mutatós. :)
A belinkelt kép nekem már bőven túl izmos lenne (értsd: nem tetszik), bár arcra nem rossz, egész helyes. :)
Szia ezeket csináld minden másnap, garantált eredmény!!!
Hasazás
http://www.youtube.com/watch?v=vkKCVCZe474 Level 1
http://www.youtube.com/watch?v=44mgUselcDU Level 2
Mellezés
3-as vagyok ,meg a képet is én linkeltem.
18 éves vagyok ,rendszeresen sportoltam ,elsős korom óta.Vékony testalakatom van ezt tegyük hozzá.Most elkezdtem 4 hónapja edzőterembe járni ,rendszeresen csinálom ..stb. A korábbi sport miatt az alapok megvoltak igy azért mondhatom hogy nem a 0-ról indultam . Ezalatt a 4 hónap alatt egy 5-6 kg rám jött és hidd el az a pár kg nagyon is látszik.Otthon megpróbálok többet enni,mert nehezen hízó típus vagyok (ami persze nem rossz :D)....Nem szeretnék én se nagydarab lenni és a kép is amit belinkeltem már túlzás ,az csak a kitartás miatt tettem be és azért hogy változásra mindig van lehetőség.
Annyi hogy szerintem kezdj el kondizni,te is hamar észlelni fogod a változást és egy izmosabb szálkásabb testet kitartással összetudsz hozni.
10 es!
Azt a Zyzz nyomorékot hanyagoljuk már.. pont őt mutatod példának mikor tele volt cuccal mint a déli busz? meg is halt 22 éves lettére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!