Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek hány fekvőtámaszt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hány fekvőtámaszt kellene napi szinten lenyomnom és mennyi ideig, hogy végre olyan felsőtestem lehessen, amitől kapnék esélyt a nekem tetsző lányoktól is ismerkedésre? Aki csinálja a fekvőt, mennyit tol naponta?

Figyelt kérdés

2012. júl. 20. 02:31
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

3-as, én nem írtam, hányat csináljon. Ismerek srácot, aki egyet se tud, de gyönyörű nője van. :)

Én nő vagyok, sportos, lenyomok 100-at is, ha kell. Bár bevallom, rendszeresen nem szoktam (de túrázok, sportolok mást, és próbáltam).

Szóval: nem igazán tudnám meghatározni, neki hányat kellene lenyomnia. Talán egy személyi edző adhatna ebben objektív választ, aki nyomon követi a "fejlődését". :D

2012. júl. 20. 02:49
 12/21 A kérdező kommentje:

ma 02:47

Mostanság fogytam és átmentem a bordásba, mégha nem is betegesen vékony, mert a lábam az jó amúgy, meg fenekem is van. A karom a legvészesebb, meg a nulla mellizom, hátizom stb.

2012. júl. 20. 02:49
 13/21 anonim ***** válasza:

Kérdező: a kar annyira nem lényeg. A has-mellkas jó, ha minimálisan izmos. Szép, feszes. A popsi is úgy mutatós. :)

A belinkelt kép nekem már bőven túl izmos lenne (értsd: nem tetszik), bár arcra nem rossz, egész helyes. :)

2012. júl. 20. 02:51
 14/21 anonim válasza:
Irtad hogy 5 is aligment ki...kezdj el sportolni valamit vagy vedd komolyabban a dolgot ,csak fekvőtámasz ide nem elég...kezdj el ennyi,lehet gyors az anyagcseréd ..de minden kiküszöbölhető.
2012. júl. 20. 02:51
 15/21 anonim ***** válasza:

Szia ezeket csináld minden másnap, garantált eredmény!!!

Hasazás

http://www.youtube.com/watch?v=vkKCVCZe474 Level 1

http://www.youtube.com/watch?v=44mgUselcDU Level 2

Mellezés

http://www.youtube.com/watch?v=jWc8gHlAkoM Level 1

http://www.youtube.com/watch?v=kIaqbrWBexY Level 2

2012. júl. 20. 02:52
 16/21 anonim válasza:

3-as vagyok ,meg a képet is én linkeltem.

18 éves vagyok ,rendszeresen sportoltam ,elsős korom óta.Vékony testalakatom van ezt tegyük hozzá.Most elkezdtem 4 hónapja edzőterembe járni ,rendszeresen csinálom ..stb. A korábbi sport miatt az alapok megvoltak igy azért mondhatom hogy nem a 0-ról indultam . Ezalatt a 4 hónap alatt egy 5-6 kg rám jött és hidd el az a pár kg nagyon is látszik.Otthon megpróbálok többet enni,mert nehezen hízó típus vagyok (ami persze nem rossz :D)....Nem szeretnék én se nagydarab lenni és a kép is amit belinkeltem már túlzás ,az csak a kitartás miatt tettem be és azért hogy változásra mindig van lehetőség.

Annyi hogy szerintem kezdj el kondizni,te is hamar észlelni fogod a változást és egy izmosabb szálkásabb testet kitartással összetudsz hozni.

2012. júl. 20. 03:04
 17/21 anonim ***** válasza:
Szerintem ne erőltesd ezt az egészet...
2012. júl. 20. 04:22
 18/21 anonim ***** válasza:

10 es!

Azt a Zyzz nyomorékot hanyagoljuk már.. pont őt mutatod példának mikor tele volt cuccal mint a déli busz? meg is halt 22 éves lettére.

2012. júl. 20. 08:46
 19/21 anonim ***** válasza:
5x40 reggel, 5x40 este
2012. júl. 20. 10:17
 20/21 anonim válasza:
zyzz-hez visszatérve a fehérje mióta számít cuccnak ,mondjuk az is kérdéses te mit értesz alatta...illetve a veleszületett szívbetegségről sem ő sem az edzés nem tehet
2012. júl. 20. 11:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!