Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet egy ribit minél hamarabb ágyba vinni?
egy buliban mit/hogyan csináljak?
vannak erre módszerek? dumák?
ribik, ergo csak szexre kellenének... :D
Utolsó félig nem írt hülyeséget, bár már félig alszok.
Na szóval: a lényege, női szempontból. Kihagyta a legfontosabbat. Legyél vicces, laza, NE ráakaszkodós, és kicsit nyalizós.
Azért ne ráakaszkodós, mert sok csaj manapság azért megy buliba, mert sexre akar felhasználni egy szépfiút.
A legjobb, ha a szépfiú laza, humoros (és kicsit nyalizós!). DE nem kapcsolatfüggő, kétségbeesett, tehát ha nekem úgy tetszik, holnapra a nevét is elfelejthetem.
Mehetek vissza a vizsgáimhoz/jó munkámhoz/saját életemhez/(elvetemültebbek esetében esetleg aranyos kis állandó barátomhoz).
Szóval, az első fele igaz, nem kell pénz!
A második fele részben igaz: lazaság kell, függetlenség, hogy könnyen le tudjon rázni a csaj, ha neki úgy tartja kénye-kedve. És humor, legyél szórakoztató. Továbbá kicsit nyalizz neki, érezze, hogy megéri, élvezni fogja.
Kb. ennyi.
És ne akaszkodj rá utána! Azt nem "szeressük". ;D
Hülye vagyok, a legfontosabbat én is kihagytam: NÉZZ KI NAGYON JÓL!
Másképp akár fejre is állhatsz. Ez a legfontosabb!
Az utolsónak igazat adok.
Viszont sok embert az nyugtat meg hogyha sok lóvé van a zsebébe. Erre mondják hogy egy szép drága sportkocsi is faroknövelő. (vagyis önbizalom növelő)
Ezt a boldog vagyok szerepet csak az tudja eljátszani aki profi színész vagy akinek tényleg nincs gondja baja ,esetleg nagyon jóképű.
Amúgy van benne sok igazság amit mondasz előttem szóló.
13-as
Részben neked is igazad van, de ahogy árnyalódnak a "női igények", ez is változik!
Épp ilyen "faroknövelő" lehet az is, ha marha jól néz ki az illető. És ennek biztos tudatában van.
Valahogy ellentétesen működik a dolog: a nagyon rossz külsőt sajnos nem tudja helyrehozni az önbizalom, sőt, olyankor a túl nagy magabiztosság visszásan hat.
Rossz külsejű pasi talán még úgy is esélyesebb, ha megsajnálják!
A jó külsőt viszont elronthatja az önbizalomhiány! Erre oda kell figyelni.
Ráadásul a helyességet magaddal viheted bárhová, nem úgy, mint a jó autódat (persze, a jó kocsi adta önbizalmat is,csak néha nem válik be. Ha tegyük fel egy kopasz, kövér 40-es vagy).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!