Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy lehet egy ribit minél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet egy ribit minél hamarabb ágyba vinni?

Figyelt kérdés

egy buliban mit/hogyan csináljak?

vannak erre módszerek? dumák?

ribik, ergo csak szexre kellenének... :D

2012. júl. 20. 00:48
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Utolsó félig nem írt hülyeséget, bár már félig alszok.

Na szóval: a lényege, női szempontból. Kihagyta a legfontosabbat. Legyél vicces, laza, NE ráakaszkodós, és kicsit nyalizós.

Azért ne ráakaszkodós, mert sok csaj manapság azért megy buliba, mert sexre akar felhasználni egy szépfiút.

A legjobb, ha a szépfiú laza, humoros (és kicsit nyalizós!). DE nem kapcsolatfüggő, kétségbeesett, tehát ha nekem úgy tetszik, holnapra a nevét is elfelejthetem.

Mehetek vissza a vizsgáimhoz/jó munkámhoz/saját életemhez/(elvetemültebbek esetében esetleg aranyos kis állandó barátomhoz).

Szóval, az első fele igaz, nem kell pénz!

A második fele részben igaz: lazaság kell, függetlenség, hogy könnyen le tudjon rázni a csaj, ha neki úgy tartja kénye-kedve. És humor, legyél szórakoztató. Továbbá kicsit nyalizz neki, érezze, hogy megéri, élvezni fogja.

Kb. ennyi.

És ne akaszkodj rá utána! Azt nem "szeressük". ;D

2012. júl. 20. 01:38
 12/18 anonim ***** válasza:

Hülye vagyok, a legfontosabbat én is kihagytam: NÉZZ KI NAGYON JÓL!

Másképp akár fejre is állhatsz. Ez a legfontosabb!

2012. júl. 20. 01:39
 13/18 anonim ***** válasza:

Az utolsónak igazat adok.

Viszont sok embert az nyugtat meg hogyha sok lóvé van a zsebébe. Erre mondják hogy egy szép drága sportkocsi is faroknövelő. (vagyis önbizalom növelő)

Ezt a boldog vagyok szerepet csak az tudja eljátszani aki profi színész vagy akinek tényleg nincs gondja baja ,esetleg nagyon jóképű.

Amúgy van benne sok igazság amit mondasz előttem szóló.

2012. júl. 20. 01:48
 14/18 anonim ***** válasza:

13-as

Részben neked is igazad van, de ahogy árnyalódnak a "női igények", ez is változik!

Épp ilyen "faroknövelő" lehet az is, ha marha jól néz ki az illető. És ennek biztos tudatában van.

Valahogy ellentétesen működik a dolog: a nagyon rossz külsőt sajnos nem tudja helyrehozni az önbizalom, sőt, olyankor a túl nagy magabiztosság visszásan hat.

Rossz külsejű pasi talán még úgy is esélyesebb, ha megsajnálják!

A jó külsőt viszont elronthatja az önbizalomhiány! Erre oda kell figyelni.

Ráadásul a helyességet magaddal viheted bárhová, nem úgy, mint a jó autódat (persze, a jó kocsi adta önbizalmat is,csak néha nem válik be. Ha tegyük fel egy kopasz, kövér 40-es vagy).

2012. júl. 20. 01:52
 15/18 anonim ***** válasza:
Normális csajok nincsenek, csak ribik vannak.
2012. júl. 20. 11:44
 16/18 anonim ***** válasza:
Vidd be az IKEÁBA, és fektesd az ágyra
2012. júl. 20. 11:51
 17/18 anonim ***** válasza:
Mondd neki,hogy szia.:)
2012. júl. 20. 12:29
 18/18 anonim ***** válasza:
#10, #11 köszi
2012. aug. 6. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!