Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet egy ribit minél hamarabb ágyba vinni?
egy buliban mit/hogyan csináljak?
vannak erre módszerek? dumák?
ribik, ergo csak szexre kellenének... :D
Remélem hogy nem magadra céloztál a "normális" jelzővel
Egyébként ilyen kis tiniribikhez nem kell milliomosnak lenned
Ha jóképű vagy onnantól kezdve nincs nehéz dolgod vagy fizetsz neki néhány kört és utánna viheted a budiba vagy megnevetteted párszor és akkor már rá is harap a lényegre de vannak olyan ribik akik ezek nélkül is lefekszenek veled,ők az úgynevezett ultra könnyű vérűek
Viszont ha ronda vagy akkor mélyebben kell benyúlnod a pénztárcádba hogy leitasd a ribiket.Részeg csajokat meg akárki megrakhat,még Qvazimódó is vagy hogy a francba kell leírni a nevét :D
a legegyszerűbb módszer a kukázás.
én is csináltam egy darabig.
hajnali 2-3 körül elindultam pubokba,diszkókba,addigra jól bebaszik már mindenki azért ilyen későn.
aztán kinéztem egy kúrható külsejű viszonylag részeg csajt,odamentem,ittunk vmit,megcsókoltam és őszintén elmondtam,hogy le akarok vele feküdni.
aztán hazahoztam és kúrtam reggelig.
köszönöm a válaszokat :D
az 5öshöz abnyi kérdésem lenne, hogy mit értesz tiniribanc alatt? azaz hánytól hány éves korig? 15-18? vagy mai világba már 14?
Kérdező készülj fel a felháborodott nők válaszaira. Ha a nevemet vállalnom kéne nem mondanék ilyet a jó hírem miatt, de anonim oldalon bevallom, én is szoktam csak szexre menni és szeretem a könnyűvérű lányokat. Igen, nekünk férfiaknak fontos a szex és nem bánjuk ha csak egy éjszakás az egész.
Az hogy pénz kell hozzá az hülyeség. Aki ezt írta kérem gondolja már végig mit írt (csak éppen egy kicsi logika kell hozzá)! Egy éjszaka! rbik, szóval semmi kapcsolat, szóval nincs közös kassza, nem kell költeni a csajra. buliban szedi fel őket, szóval még drága helyekre se kell elvinnie. Mégis minek ide pénz? Pont annyi kell amennyiből te meg a csaj be tudtok rúgni. minden megkeseredett férfi görcsösen mantrázza hogy a pénz alapvető a csajoknak. ez csak egy jó kifogás, egy légbőlkapott indok, hogy enyhítsék a nőknél való sikertelenségből eredő fájdalmukat. annyi srácot ismerek akik teljesen átlagos vagy az alatti keresettel rendelkeznek, de van önbizalmuk és humoruk, ami pénzen megvehetetlen.
na szóval. igen, ez kell a csajozáshoz:
-önbizalom
-humorérzék
-siker
1: legyél határozott fellépésű, bátor, nem baj az ha kicsit bunkó vagy, attól csak menő leszel. persze át ne ess a ló túloldalára, ne legyél undorítóan paraszt vagy nyomulósan magabiztos. ja és #1 legyél lazaa!! az mindenek az alapja. akár még igyál is hogy laza legyél. ha nem vagy laza stresszelni fogsz, nem tudsz beszélni, blokkol az agyad és szomorúnak fogsz tűnni
2: intelligens humor. azzal csak magadat égeted, ha a többiek leszólásával, bénábbak kifigurázásával akarsz vicces lenni. szintén semmit nem érnek a betanult viccek. a csajozós dumákat hamar felejtsd el, garantáltan elutasítanak majd a csajok ha azokkal próbálkozol. kik használnak betanult dumát? akiknek nincs sajátjuk, nem megy nekik önállóan, szóval lúzerek. ezek a dumák még csak nem is viccesek, sőt, erőltetettek
3: legyél boldog, vidám, mint akinek bejött az élet. látszódjon, hogy sikeres vagy a nők körében. ne beszélj sokat a szexről mert az a 12éves recskagép imidzsét kelti. még ha sz.r a zene legalább tettesd hogy jól érzed magad, vagy rúgj be és táncolj mint a hülye. az anyagi sikerességed egy éjszakás kalandoknál elhanyagolható
ha direkt a rbikre mész, akkor tudd, hogy a diszkókban minden gyorsan történik. pár perc múlva már tapizás van, utána jön a csók aztán taláán megtudjátok egymás nevét. ha elmentek csendesebb helyre beszélgetni, akkor mindenképp a laza, magabiztos oldaladat mutasd. az értelmedet, intelligenciádat most nem nézik. arra a randikon van nagy szükség, de most csak egy gyors szexre mész. dicsérd a csajt, bókolj neki és legyél flörtölős, incselkedő, pajzán, huncut. a humorod is ilyen legyen. aztán ha elmentek privátba akkor ne várj sokáig, mozdulj rá azonnal :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!