Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélyem megismerkedni normális Néger fiúval Budapesten vagy környékén aki nem csak ágyba akar vinni?
Szia!
Minden kultúrában vannak idióták is és rendes emberek is, szerintem simán van esélyed. De fiatalka vagy még, szerintem ne görcsölj rajta sokat ;)
De azért örülök, hogy reálisan látod a dolgokat, az interkulturális párkapcsolatok elég problémásak tudnak lenni.
Szia!
Igen, találsz rendes fekete fiút is. Én is találtam. Azóta összeházasodtunk, és várjuk az első babánkat. De gondolom, Te még ehhez fiatal vagy. :-) Mi az egyik piacon ismerkedtünk össze, de nem tudom Neked garantálni, hogy ott minden fekete fiú rendes.
A teszt könnyű. Egész egyszerűen nem bújsz ágyba akivel randizol. Ha csak szexet akar, úgysem bírja sokáig, és lelép. Ha bírja egy-két hónapig, komoly is lehet.
A gusztustalan, primitív és rasszista hozzászólásokhoz virtuálisan sajnos hozzá kell szokni. Persze, szemtől szembe a legtöbb ember nem meri kimondani a véleményét, itt meg név nélkül bármit mernek. Ez van. Én is írtam ki kérdést, és kb. 20% volt, aki nem a kisebbrendűségi komplexusait élte ki, hanem hasznosan válaszolt. Nem kell ezekre reagálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!