Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van esélyem megismerkedni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esélyem megismerkedni normális Néger fiúval Budapesten vagy környékén aki nem csak ágyba akar vinni?

Figyelt kérdés
Vannak ilyenek egyáltalán?? (nem a nagy f*szukért vagyok oda, mielőtt ezt írnátok) 17/L

2012. júl. 19. 20:11
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
60%
Normális négert nemhogy Budapesten, de a világon is nagyon nehezen találsz. Igen, rasszista vagyok, de te is az vagy, ha bőrszín alapján választasz párt.
2012. júl. 19. 20:35
 12/24 A kérdező kommentje:
nem az alapján választok párt.... 99% h, végül egy fehér párom leszz... de nem bánnám.. ha találnék egy négert.... attól h, nekm a négerek is bejönnek nem zárja ki h, a fehérek is be jöjjenek!!
2012. júl. 19. 20:37
 13/24 anonim válasza:
Nem kell bántani ezért! Szia kérdező, nekem fekete a párom :) "Sajnos" mi Ausztriában élünk így nagyon segíteni nem tudok ebben , hogy pesten hol lehetnek. Viszont a nagy farokhoz szokj hozzá.. mindenki ezzel fog jönni. Mi már együtt vagyunk egy ideje, még is ha haza látogatunk... áhh elképesztő. De ez csak egy mende monda :) Ha gondolod írj nyugodtan ha szeretnél!
2012. júl. 19. 20:42
 14/24 anonim ***** válasza:
a kék osztriga bár a rendőr akadémia című amcsi filmekből lehet ismerős, de ha ennyire nem vágod elárulom h melegbár, azok tuti nem akarnak megdugni
2012. júl. 19. 20:50
 15/24 anonim ***** válasza:

Szia!

Minden kultúrában vannak idióták is és rendes emberek is, szerintem simán van esélyed. De fiatalka vagy még, szerintem ne görcsölj rajta sokat ;)

De azért örülök, hogy reálisan látod a dolgokat, az interkulturális párkapcsolatok elég problémásak tudnak lenni.

2012. júl. 19. 20:53
 16/24 dev dam ***** válasza:
6%
CSak szexelj velük ,de ne élj velük .
2012. júl. 19. 23:46
 17/24 anonim ***** válasza:
37%
Ha majd téged is meggyilkol egy néger, mint azt a két szerencsétlen tini lányt, akkor nem foglak sajnálni.
2012. júl. 20. 02:17
 18/24 anonim ***** válasza:

Szia!

Igen, találsz rendes fekete fiút is. Én is találtam. Azóta összeházasodtunk, és várjuk az első babánkat. De gondolom, Te még ehhez fiatal vagy. :-) Mi az egyik piacon ismerkedtünk össze, de nem tudom Neked garantálni, hogy ott minden fekete fiú rendes.

A teszt könnyű. Egész egyszerűen nem bújsz ágyba akivel randizol. Ha csak szexet akar, úgysem bírja sokáig, és lelép. Ha bírja egy-két hónapig, komoly is lehet.

A gusztustalan, primitív és rasszista hozzászólásokhoz virtuálisan sajnos hozzá kell szokni. Persze, szemtől szembe a legtöbb ember nem meri kimondani a véleményét, itt meg név nélkül bármit mernek. Ez van. Én is írtam ki kérdést, és kb. 20% volt, aki nem a kisebbrendűségi komplexusait élte ki, hanem hasznosan válaszolt. Nem kell ezekre reagálni.

2012. júl. 20. 11:08
 19/24 anonim ***** válasza:
Józsefvárosi piac
2012. júl. 20. 11:58
 20/24 anonim ***** válasza:
44%
pfff, milyen lányok vannak.....niggerrel jöttök össze, szégyelljétek magatokat
2012. júl. 20. 11:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!