Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14-18 év körüli lányok járnátok néger, afrikai fekete fiúval? Ha igen miért?
Figyelt kérdés
2012. júl. 19. 19:56
11/17 anonim válasza:
Jéééé egy pedofil!!! :DDD X"D [link]
12/17 A kérdező kommentje:
Én jöttem Nigériából, őseim is nagy emberek voltak, tele pénzzel, vagyonnal, idejöttek letelepedni, én ezért jól beszélem a magyar nyelvet. 22 éves fekete fiú vagyok. Szeretema fehér lányokat. :)
2012. júl. 19. 20:32
13/17 anonim válasza:
Jéééé még mindig itt van a pedofil!!! :DDD X"D [link]
14/17 anonim válasza:
Szia! Ha kedves, akkor igen:) Nem vagyok fajgyűlölő (csak néhány cigány iránt) és egy fiúval azért járok, mert jófej, és kedves, vicces stb. nem pedig azért, mert néger vagy magyar.
15/17 dev dam válasza:
A lányok azt hiszik ,hogy csoki izű a farkuk .
17/17 anonim válasza:
Nagyon fekete? :) Én már láttam egy nagyon fekete csávót és hát arcra nem volt csúnya, csak hozzám képest furán nézett ki mert én falfehér vagyok! :S
Amúgy szerintem járnék egy afrikai fiúval, ha normális, kedves meg jószívű lenne. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!