Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek lehet ebből...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehet ebből valami? (Szarkazmusra nem vagyok kíváncsi) 22/F

Figyelt kérdés

Két hónapja megismertem egy lány a neten, de még sosem találkoztunk. Elég sokat beszélgettünk, és szóba került egy találkozó is, amire igent mondott. Messze lakik, és én fogok levonatozni hozzá.

Elég sok dolgot mondott el magáról, és már így is nagyon rá vagyok kattanva, holott csak halvány kép van előttem, hogy hogy néz ki, és igazándiból egyre kevésbé érdekel.

Szeretném esetleg, hogy ez a dolog komolyabbra forduljon, de nem tudom eldönteni, hogy vevő lenne-e rá. Lehet, hogy esetleg csak barátkozni akar, sajnos nem tudom. Sok dolgot mondott el magáról, de szeretném elkerülni, hogy a lelki szemetesládája legyek. Szerintetek hogyan viszonyuljak hozzá? Nem vagyok túl tapasztalt a kapcsolatok terén. Két barátnőm volt, de egyik sem volt túl hosszú kapcsolat. Nem zavarna a távolság sem. Valamint nehezen döntöm el, hogy kölcsönös-e az érdeklődés. Ő is rám szokott írni.

2012. júl. 19. 14:24
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ha a csaj is hajlandó lesz vonatozni hozzád és nem egyoldalúan csak te fogsz hozzá járni, akkor lehet belőle bármi. Sajnos én fél évig jártam egy lánnyal, aki sose volt hajlandó eljönni hozzám, csak várta, hogy menjek, elegem is lett belőle, hiába volt jó a szex. Pedig nem is volt elfoglalt, csak lusta. Sok tízezerbe került nekem csak az utazás. Szóval kölcsönösség a lényeg.
2012. júl. 19. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!