Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti hogy álltok a kopasz pasikkal?
Miért lettél kopasz? eleve volt probléma szal kopaszodtál? és ezért? mondjuk 16 évesen kételem...
Ha meg szándékosan csináltad...szerintem hülyeség,de valakinek jól áll:) én nem utasítanék vissza vkit azért mert kopasz.
Nálam nyerő a kigyúrt - kopasz fizimiska. Egyeseknek kifejezetten jól áll és szexis. A csajok általában csípik. Csak ügyelj arra, hogy ne állj be a bunkó, nagyképű, hasonló kinézetű fickók sorába... Az már inkább taszít.
26L
Ha azért vagy kopasz mert azt hiszed az menő. Ki kell hogy ábrándítsalak. Egyre több romát látok kopaszon, trikóban, kigyúrva. Ha közéjük akarsz tartozni akkor tessék. Meg úgy a történelem során is a primitív emberek hajviselete volt a kopasz haj. Ha azért vagy kopasz mert ezzel akarsz kitűnni, az baj.
Egyáltalán nem keltesz félelmet másokban és biztonságérzetet se annak aki melletted van, inkább kötnek majd beléd emiatt 16 évesen. Csak hülyét csinálsz magadból.
Szard már le hogy ki mit szól hozzá!
Én azért szeretek kopasz/rövid hajú lenni mert sokkal kényelmesebb,ha valakinek előítéletei vannak a kopaszokkal szemben az se érdekel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!