Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok ti hogy álltok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti hogy álltok a kopasz pasikkal?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok, kopasz és elég kigyúrt...kapok hideget meleget néha...volt aki az miatt nem járt velem mert kopasz vok....szerintem ez marhaság..lányok ti hogy álltok a kopasz pasikkal??
2012. júl. 19. 00:39
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Miért lettél kopasz? eleve volt probléma szal kopaszodtál? és ezért? mondjuk 16 évesen kételem...

Ha meg szándékosan csináltad...szerintem hülyeség,de valakinek jól áll:) én nem utasítanék vissza vkit azért mert kopasz.

2012. júl. 19. 00:42
 2/18 anonim ***** válasza:
hitman ?O.O
2012. júl. 19. 00:43
 3/18 anonim ***** válasza:
nekem 19éves kopasz fiúm van:D úgy szeretem simogatni a fejét :D persze van haja de mindég 0-ra nyíratkozik :D olyan jó simizni.:3
2012. júl. 19. 00:45
 4/18 anonim ***** válasza:

Nálam nyerő a kigyúrt - kopasz fizimiska. Egyeseknek kifejezetten jól áll és szexis. A csajok általában csípik. Csak ügyelj arra, hogy ne állj be a bunkó, nagyképű, hasonló kinézetű fickók sorába... Az már inkább taszít.

26L

2012. júl. 19. 00:46
 5/18 HalkHogen ***** válasza:
De miért vagy kopasz 16 évesen? Némi hajjal is lehetsz gránitkemény... Nem értelek. Szerintem a csajok se...
 6/18 A kérdező kommentje:
már rég ilyen voltam..szándékosan csináltam kopaszra csak most jött ez első olyan válosz hogy ezért nem jöhetünk össze mert kopasz vagy..: SS
 7/18 anonim ***** válasza:

Ha azért vagy kopasz mert azt hiszed az menő. Ki kell hogy ábrándítsalak. Egyre több romát látok kopaszon, trikóban, kigyúrva. Ha közéjük akarsz tartozni akkor tessék. Meg úgy a történelem során is a primitív emberek hajviselete volt a kopasz haj. Ha azért vagy kopasz mert ezzel akarsz kitűnni, az baj.

Egyáltalán nem keltesz félelmet másokban és biztonságérzetet se annak aki melletted van, inkább kötnek majd beléd emiatt 16 évesen. Csak hülyét csinálsz magadból.

8/18 Mátyás3 válasza:
16 évesen kopasz fej szerintem se egy egészséges, kiegyensúlyozott lélekről tanuskodik. Persz lehetsz az kétségtelen, de nem ezt sugárzod.
2012. júl. 19. 00:53
 9/18 anonim ***** válasza:

Szard már le hogy ki mit szól hozzá!

Én azért szeretek kopasz/rövid hajú lenni mert sokkal kényelmesebb,ha valakinek előítéletei vannak a kopaszokkal szemben az se érdekel

2012. júl. 19. 00:54
 10/18 A kérdező kommentje:
sztem nekem alapból jó áll és most hogy izmos is vok sztem így a legjobb..amugy mindig sapka vagy kapucni van rajtam szóval nem is lehet észrevenni..nem azért csinálom mert menő vagy mert ki akar tűnni a tömegből..egyszerűen ez tetszik nekem...de amióta a csaj azt mondta hogy neki nem tetszik hogy kopasz azóta komolyan elgondolkodtam hogy növesztek inkább mert igazán szerettem azt a csajt..de sztem a belső fontosabb meg ha igazán szeret akk azért ami vagyok...azért mert kopasz vok nem vok bunkó se nagyképű..sokak szerint inkább kedves aranyos vok..: ))
2012. júl. 19. 00:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!