Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Csúnyább pasikkal szóba sem álltok?
Figyelt kérdés
2011. nov. 26. 15:22
1/9 anonim válasza:
Dehogynem! Miért kéne velük kivételeznem?
22/L
2/9 anonim válasza:
De! Kinek mi a csúnya. Nekem például a bájgúnárok.
3/9 anonim válasza:
Csak olyanokkal állok szóba:)
A szép pasasok taszítanak.
4/9 anonim válasza:
Nekem a szépek jönnek be, a csúnyákat vigye az, aki akarja.
5/9 anonim válasza:
És ki a "csúnyább"? Te?
Akkor ez önbizalomhiány. Magadban keresd a hibát ,ne a lányokban.
6/9 anonim válasza:
úristen de utálom az ilyen primitív kérdéseket... lehet lepontozni,maradj ilyen...
7/9 anonim válasza:
szerintem nem létezik olyan hogy csúnya férfi csak igénytelen, amúgy is a helyes pasik java belsőre csúnya
8/9 anonim válasza:
Szóba állni szóba állnak a csúnyább pasasokkal csak úgy kikosaraznak minket, mint a sz*rt. De ennek ellenére még vagyok olyan optimista, hogy hiszek abban, hogy 1x minden ronda fiú megtalálja a párját.
18/F
9/9 anonim válasza:
Na, mintha a pasiknak kellenének csúnya lányok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!