Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan kerüljem el azt, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kerüljem el azt, hogy a lányok "barátnőként" kezeljenek?

Figyelt kérdés
Van egy lány aki nagyon tetszik, de csak barátként kezel.Ez már nem az első eset. Mit csinálok rosszul? Hogyan adjak nyilvánvaló jeleket?

2012. júl. 18. 19:01
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha barátként kezel akkor esélyed sincs. A lányok minden srácot barátba raknak aki nem elég vonzó vagy férfias nekik hogy összejöjjenek vele.
2012. júl. 18. 19:03
 2/10 ASOT ***** válasza:
őszintén szólván ebből már kicsi az esély hogy jól fogsz kimászni..
2012. júl. 18. 19:03
 3/10 anonim ***** válasza:
68%
Nézz ki jobban! Az kezel barátként, akinek belsőre bejössz, de külsőre nem. Párkapcsolatban a külső a lényeg a lányoknak.
2012. júl. 18. 19:06
 4/10 A kérdező kommentje:
Pedig a kinézetemmel nincs gond és jól el is tudunk beszélgetni... Azért tanácsokat adhatnátok ha tudtok valamit ,mégha ebből már ki nem is mászok de legalább a jövőben ne kerüljek hasonló helyzetbe.
2012. júl. 18. 19:07
 5/10 anonim ***** válasza:
Én úgy vagyok vele, hogy elősször barátság kell, ami átalakul szerelemmé.
2012. júl. 18. 19:14
 6/10 A kérdező kommentje:

Oké ,de az a baj ,hogy a szerelem nem kölcsönös..

Hogyan "alakítsam" át szerelemmé?

2012. júl. 18. 19:23
 7/10 anonim ***** válasza:
Ha a csaj már besorolt a barát zónába akkor onnan nehéz lesz kikerülni, inkább keress más lányokat, és nekik már az elején mutasd ki, hogy mások a szándékaid, nem barátnak szeretnéd őket, hanem többet akarsz tőlük.
2012. júl. 18. 19:32
 8/10 anonim ***** válasza:
Ne legyél SOHA, a lelki szemetesládájuk. És ne tegyél nekik semmilyen szívességet. Nem kell tajparaszt módon de azért figyelj oda, hogy ne legyen a kommunikáció során "aranyos halk szavú kisfiú" effektus még véletlen se.
2012. júl. 18. 19:44
 9/10 A kérdező kommentje:
Oké, köszi!
2012. júl. 18. 20:41
 10/10 anonim válasza:
(lány vagyok) sztem beszélj vele, mondd el neki h tetszik neked és szereted...
2012. júl. 20. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!